Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat ,když udělám přestupek(například jízda v obci 70km/h a potkám policejní radar umístěný na palubní desce ) a nejsem si jistý zda mě změřily nebo vyfotily ,je možné si to nějak ,někde zjistit anichž bych čekal rok než mi pošlou předvolání? Docela mě to zajímá jestli člověk má možnost si to někde zjistlil aby nemusel čekat,,, Děkuju za odpovědi Mára.
Odpovědi jsou sice hezké,ale nicméně nejsou úplně správné.
Pkd Vás zaměří ,že jste jel rychleji se dovítre okamžitě na "display" radaru a nic se neděje nabo je to automatické a pak to jde na úřad a te je povinnen Vás obeslat vyzváním k podání vysvětlení přestupku,pak se teprve dozvíte ohodnocení! Nebo Vás policista č strážník zaměřil a nezastavil a pak opětovně do spr.řízení kde se dozvíte resumé,nebo Vás zastaví a apk dostanete na místě pokutu (pokud budete souhlasit s přestupkem) nebo (nebudete souhlasit) a jdete o5 do správního řízení.Nic jiného by nemělo být a ani byste se to jinak dozvědět neměl!
ALE někdy jsou úředníci na úpříslušných postech líní jako veš a rovnou přidělí body a ani o tom nemusíte vědět ale pak je to jen jejich problém a při pokusu zadržet ŘP je u soudu precedens kdy údajně vybodovaný řidič vyhrál a body mu byly odebrány a o ŘP nepřišel!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.