Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistim pokutu?

Od: marekz* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den chci se zeptat ,když udělám přestupek(například jízda v obci 70km/h a potkám policejní radar umístěný na palubní desce ) a nejsem si jistý zda mě změřily nebo vyfotily ,je možné si to nějak ,někde zjistit anichž bych čekal rok než mi pošlou předvolání? :) Docela mě to zajímá jestli člověk má možnost si to někde zjistlil aby nemusel čekat,,, Děkuju za odpovědi Mára.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Těžko to ujistíte. Zjistíte to tehdy, až Vám pošlou dopis.

buss
hodnocení

0x

Asi nejspíše tam, kde se přestupky registrují. Požádejte si o výpis.

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Nejlépe a nejrychleji to zjistíte přes známého policistu.

hodnocení

0x

A nebo se bežte přiznat By mě zajímalo, co by vám řekli. *smich*

hodnocení

0x

Odpovědi jsou sice hezké,ale nicméně nejsou úplně správné.

Pkd Vás zaměří ,že jste jel rychleji se dovítre okamžitě na "display" radaru a nic se neděje nabo je to automatické a pak to jde na úřad a te je povinnen Vás obeslat vyzváním k podání vysvětlení přestupku,pak se teprve dozvíte ohodnocení! Nebo Vás policista č strážník zaměřil a nezastavil a pak opětovně do spr.řízení kde se dozvíte resumé,nebo Vás zastaví a apk dostanete na místě pokutu (pokud budete souhlasit s přestupkem) nebo (nebudete souhlasit) a jdete o5 do správního řízení.Nic jiného by nemělo být a ani byste se to jinak dozvědět neměl!

ALE někdy jsou úředníci na úpříslušných postech líní jako veš a rovnou přidělí body a ani o tom nemusíte vědět ale pak je to jen jejich problém a při pokusu zadržet ŘP je u soudu precedens kdy údajně vybodovaný řidič vyhrál a body mu byly odebrány a o ŘP nepřišel!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]