Nejste přihlášen/a.
Mam malotraktor domácí výroby - podvozek + převody UAZ + dělaný pevný převod(asi 1ku2) na spojku Š1200-1203.
Motor mi odešel Je v nadlidských silách sehnat funkční motor této řady.
Můžu na to "nasadit" motor Š100-120?
Nevím vo co go,ale osobní názor je ten,že klidně.Řekl bych že příruba motoru na spojku -převodovku je od uvedených typů (od 1203,100,120) totožná a možná i s fáčkem (skoro určitě ) a feldou! ALE BEZ ZÁRUKY,je to jen můj názor.
Děkuji za radu. Nezávisle mi to potvrdili 2lidé, ale mam zase jiný problém.
Na ten můj traktor a vůbec malotraktor jsou právě vhodné nízkootáčkové motory řady 1200
Drží výkon při malých otáčkách - nemusí se tzv honit a tím pádem nižší spotřeba
Příruba dělící roviny motor/převodovka u řady Š120 a Š1203 rozhodně není stejná, naopak je úplně jiná. Stejné jsou 1000MB/100/110/105/120/130/135 a 136 s malou úpravou a s dvanátsettrojkou je stejná 1201/1202/Spartak/Octavia.
Takže by se muselo "něco převrtat"
Stejně jsem zavrhl tu možnost tam dávat stovku atd., ale díky
Proč nadlidské síly? UAZy nebyly nijak raritní, v armádě jich byly tisíce a ještě některé slouží. Stačí pogooglit:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.