Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sportovní podvozek, co koupit?

Od: pruzinyvymena odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chci se zeptat, chci snížit auto a zajímalo by mě, zda krom pružin je dobré vyměnit i něco jiného. Zda-li mám koupit jenom pružiny nebo ještě nějaký díly, který budou třeba při přechodu ze standartního podvozku na sportovní? Předem děkuji všem rádcům za rady a jsem s pozdravem :) Jinak, mám Audi A4 Avant 2.0 TDi, 103 kW, bez Quattra s automatem...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

jde o to čeho a za kolik chceš dosáhnout,za přijatelné kačky stačí zkusit jiné pružiny-udává se,že do max.30 mm snížení stačí sportovní nižší pružiny s origo tlumiči...pak lze (ale v kompletu) pořídit i stavitelný podvozek(ruku v ruce ale pořešit i uložení,tzn.stabilizace,pouzdra atd.) no a až high level v řádech až stovek tisíc třeba se stavitelným odklonem tlumičů na okruh(sada na WRX Imprezu od Öhlinsu stojí čtvrt mega...)

doplněno 13.02.14 13:09:

solo pružiny s origo tlumiči do max.snížení 30 mm...pokud chceš jít níž,měl bys řešit i odpovídající tlumiče(každý má značení +/- např.360/340,čili max.zdvih a propružení)...

pruzinxyy

takze, kdyz chci jenom snizeni staci pruziny a tlumice, neni treba resit ulozeni apod. proste jenom koupim pruziny a tlumice, mam pravdu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]