Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot 307 SW nebo Ford Focus ll combi

Od: johnik* odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu, chci si koupit zánovní auto r.v. cca 2005, rozhoduji se mezi těmato dvěma. Poradí někdo prosím, máte zkušenosti? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

assshack*
hodnocení

2x

Mno, z vlastní zkušenosti vím, jaké to je mít doma Focuse :D

a psát tu "kraviny" typu " "Francouze nikdy" je hloupost :D

Za prvé záleží na výberu motoru: To je dost podstatný rozdíl. Třeba Focus Combi 1,8 TDCi se svými 100 koňmi je poměrně svižné auto, svádí k rychlejší jízdě, ale v nižších otáčkách méně táhne. Navíc při agresivnější jízdě se to dost projeví na spotřebě. Oproti tomu, je to ale vynikající vůz na delší cesty, přesné řazení, perfektně sedí na silnici a člověk mnohdy některé nerovnosti ani nepostřehne. Narozdíl od Peugeota. Peugeot má výhodu kvalitního interieru, pohodlí a oproti předchozím verzím navíc slušivý design.

Servis u Forda je celkově levný ( pokud ovšem nechcete plechy, tam je to poněkud horší - vlastní zkušenost ) a záruka na karoserii se hodí. Já osobně bych asi nevyměnil Forda, protože Focus od roku 1998 kdy byl vyroben neudělal mnoho změn a verze Peugeota 307 rv. 2005 je jedna z prvních lepších verzí Peugeotu.

Navíc doporučuji si projet obě auta ( třeba v bazaru ) a porovnat je. Focus je spolehlivé auto na cesty. Peugeot je o něco hezčí ( říkám to nerad, ale je to tak :D) a interier je lépe propracovaný.

barbakan*
hodnocení

0x

Stejné dilema jsem měl i já. Nakonec vyhrál Pežotek a jsem velice spokojený. Myslím,co myslím,vím,že neuděláš chybu,když si jej koupíš.

m666*
hodnocení

0x

Francouze nikdy!

swswsw

pohodli a zase pohodli a taky vzhled to je france

rettuj

dneska se lidi snazi kafrat do francouzu ale malokdo se uvedomuje ze prave oni jsou prukopnici aut,a lide kteri setri na opravach se pak divi a plujou,ze se cosi zkazi ,a prave ta vizaz proti nemeckym i jinym automobilkam je pro nefrancouze potiz...mam za sebou par francouzu nemcu korejcu a urcite frantici na tom nejsou spatne .autoservis hajmann a spol.

fgfg

tato odpoved je ...pravda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]