Nejste přihlášen/a.
prosím,
nevíte někdo jaká je cena polské dálniční známky? Na nejkratší dobu. Potřebuji ji na jeden den, pojedu na otočku. Dá se koupit v Polsku někde u pumpy? Mají vůbec dálniční známky? Dík.
Dobrý den, výhodou je, že jsou zpoplatněny jen některé úseky dálnic.Nekupujte drahou dálniční známku. Zpoplatnění úseků je provedeno způsobem mýtných bran, jsou takto zpoplatněny dálnice A1,A2 a A4.
Dík. Zatím to není žhavé. Pojedem z Jablonce přes Harrachov až za Wroclaw. Asi 250km mi ukazují mapy.cz. Docela by mě zajímaly ty sazby. Jestli se to někde dá najít? Pro porovnání ceny té známky s mýtným. Myslíte, že mýto bude i při té vzdálenosti levnější?
Já jel loni tuhle trasu z Jablonce až na Slovensko. Mýto jsem platil 2x, takže vy asi jen jednou.
Dálnice jsou zpoplatněny opravdu jen v úsecích. Na prvním mýtě si vyzvednete lístek asi jako na parkovišti a až bude mýto tak OBSLUZE zaplatíte. Platil jsem kartou ČS VISA, kterou si vzala obsluha a projela čtečkou. Dohromady to bylo asi 200Kč nebo tak nějak, akorát na druhým mýtě mi zaúčtovali platbu 2x, na což jsem přišel až z výpisu, ale dělalo to asi 50Kč tak jsem to nřešil.
Jo po cestě mají na státovkách fotoradary, jsou poznat z dálky, některé byly napájeny solárně, tak ty byly jak pěst na voko.
Na dálnici žádný radar, ale nikdo si nedovolil jet víc jak 140.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.