Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinne ruceni axa - prodlouzeni smlouvy

Od: dawe* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mam povinne ruceni u AXA. zjistil jsem, ze mi koncilo 10.2.2014, coz je dva dny zpet. Smlouva je na rok a ja mam problem, chtel jsem si pripojistit skla, coz behem prubehu neslo a ja minul tento datum 10.2.. Na infolince mi rekli, ze to neni mozne a ze az za rok :( . Nevite prosimvas co bych s tim mohl udelat. Pry to ani nemuzu vypovedet, ani zadnym jinym zpusobem vyresit. Nejak se mi to nezda. Smlouva se co vim automaticky prodluzuje

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

1x

Zrušení smlouvy lze dosáhnout prodejem vozu,vypovězením smlouvy,likvidací vozu, odložením SPZek do depozitu a pod.Je jen na Vás,který způsob si vyberete.Po uzavření smlouvy nové lze připojistit i čelní sklo.U některých pojišťoven lze pojistit čelní sklo i v průběhu pojištění,znamená to ale více práci pro danou pojišťovnu,proto se tomu brání.Když budete trvat na připojištění,asi změní názor.Bude to však nutnost nechat si pojišťovákem vyfotit všechny okna a vystavit novou pojistku.Na této verzi bych v jednání s pojišťovnou trval a pohrozil odchodem k jinému ústavu.

dawe*
hodnocení

nasel jsem toto: sfinance.cz/...

na infolince AXA se o tom semnou bnechteli ani bavit... jeste pojedu na pobocku.

Problem je v tom, ze mi od nich nedosla zelena karta a slozenka na zaplaceni. A a ja si toho vsiml az ted.. Rikali, ze to posilali, ale nic nedoslo.. castecne je to moje chyba.. ale nerad bych jezdil dalssi rok bez pojistenych skel :(

levlef*

Na to, co Vam reknou na infolince, se nespolehejte, ty slepice tam kolikrat vsechno resi "nejde, neumime, polibte si".

1/ musel jste prece smlouvu s nekym podepisovat, ne? Tedy mate sveho poradce, obratte se na nej

2/ to same zelena karta. Nezajem ze to posilali, proste ji nemate,

3/ kontaktovat toho poradce a domluvit se na postupu. Jak to vyresit, kdyz u nich chcete zustat - púokud nemaji tuto moznost jak vyjit zakaznikum vstric, nezbyde Vam nic jineho nez hledat pomoc u jineho ustavu. Na to vetsinou dost slysi. Vypoved smlouvy je jak kde 6 - 8 tydnu predem, takze muzete obratem zrusit.

4/ pojisteni skel muzete sjednat u jine pojistovny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]