Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mam povinne ruceni u AXA. zjistil jsem, ze mi koncilo 10.2.2014, coz je dva dny zpet. Smlouva je na rok a ja mam problem, chtel jsem si pripojistit skla, coz behem prubehu neslo a ja minul tento datum 10.2.. Na infolince mi rekli, ze to neni mozne a ze az za rok . Nevite prosimvas co bych s tim mohl udelat. Pry to ani nemuzu vypovedet, ani zadnym jinym zpusobem vyresit. Nejak se mi to nezda. Smlouva se co vim automaticky prodluzuje
Zrušení smlouvy lze dosáhnout prodejem vozu,vypovězením smlouvy,likvidací vozu, odložením SPZek do depozitu a pod.Je jen na Vás,který způsob si vyberete.Po uzavření smlouvy nové lze připojistit i čelní sklo.U některých pojišťoven lze pojistit čelní sklo i v průběhu pojištění,znamená to ale více práci pro danou pojišťovnu,proto se tomu brání.Když budete trvat na připojištění,asi změní názor.Bude to však nutnost nechat si pojišťovákem vyfotit všechny okna a vystavit novou pojistku.Na této verzi bych v jednání s pojišťovnou trval a pohrozil odchodem k jinému ústavu.
nasel jsem toto: sfinance.cz/...
na infolince AXA se o tom semnou bnechteli ani bavit... jeste pojedu na pobocku.
Problem je v tom, ze mi od nich nedosla zelena karta a slozenka na zaplaceni. A a ja si toho vsiml az ted.. Rikali, ze to posilali, ale nic nedoslo.. castecne je to moje chyba.. ale nerad bych jezdil dalssi rok bez pojistenych skel
Na to, co Vam reknou na infolince, se nespolehejte, ty slepice tam kolikrat vsechno resi "nejde, neumime, polibte si".
1/ musel jste prece smlouvu s nekym podepisovat, ne? Tedy mate sveho poradce, obratte se na nej
2/ to same zelena karta. Nezajem ze to posilali, proste ji nemate,
3/ kontaktovat toho poradce a domluvit se na postupu. Jak to vyresit, kdyz u nich chcete zustat - púokud nemaji tuto moznost jak vyjit zakaznikum vstric, nezbyde Vam nic jineho nez hledat pomoc u jineho ustavu. Na to vetsinou dost slysi. Vypoved smlouvy je jak kde 6 - 8 tydnu predem, takze muzete obratem zrusit.
4/ pojisteni skel muzete sjednat u jine pojistovny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.