Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji trvale vyřadit vozidlo z provozu, které jsem poskytla hasičům při předvádění likvidace vozidla a oni mně vystavili potvrzení a jeho likvidaci. Bohužel od cca listopadu vešel v platnost nový zákon a já prý potřebuji doklad o ekologické likvidaci, který nemám a mít nebudu (jak už jsem zjišťovala). Jak mám v takovém případě postupovat, když vozidlo je zlikvidováno, na to mám potvrzení od hasičů a na registru mi vozidlo na toto potvrzení nechtějí vyřadit.
Děkuji
Vlasta
Nezávidění hodná situce, ale jsme v česku a všechno se dá řešit. Porozhlédněte se po okolí, zmapujte své známé a jejich známé a kdo kde dělá ekologicou likvidaci. Vysvětlete situaci a jistě najdete ochotného člověka. Jinak ten doklad vám měli vystavit samotní hasiči, ale to šmejd. Máme s nimi neobyčejně špatné zkušenosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.