Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat někoho kdo s tím má zkušenosti, chci si předělat vozík za auto na mini karavan pro dva na jednu nebo dvě noci, mám na mysli něco na způsob tohoto: quadmania.cz/...
Proto mě zajímá, zda pri STK a popřípadě silniční kontrole postačí, že je to vedeno jako obyčejný vozík. Někde jsem četl, že na stk stejně jen ověří funkčnost světel a rozměry ale nevím co je na tom pravdy. Moc děkuji za odpovědi!
Kamarád má něco podobného - má vozík LPB 207 P, což je prakticky stejný typ, jako na Vašem obrázku. Tahá to na ryby a pod, tu boudu si udělal z nějaké vodovzdor. překližky, funguje to tak, že z vozíku sundá sajtny a čela (to si tak trošku doupravil) na vzniklou plošinu se ve dvou chlapech ta bedna položí, ukotví se šrouby, přendá SPZ na bednu, světla tam má natrvalo. Pro účely STK, nebo pro převoz materiálu si bednu sundává, vždyť je to otázka 10minut i s vypitím kafe po akci.
doplněno 09.02.14 13:50:Jen doplním - silniční kontrola nemá problém, protože on přece veze na továrně vyrobeném a schváleném vozíku bednu. Ta sice přesahuje dozadu, ale je řádně osvětlena, náklad nezakrývá SPZ, tak není problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.