Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna autorádia

Od: tomas557 odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám v Octavii toto autorádio JVC - jvc.cz/...

Z bouraného předchozího auta jsem si vzal rádio, které jsem tam měl - AGC 5280 - advancegroup.net.ph/...

To jsem měl ale vypojené, protože jsem měl problémy s baterkou, každopádně do té doby fungovalo.

Když ho ale zapojím, nechce fungovat, pamatuji si, že po připojení napájení vždy blikala červená kontrolka i bez tatranky, dnes po připojení tohoto rádia mi nereaguje.

Může to být tím, že potřebuje jiné zapojení napájení?

Nebo to spíš vidíte na poruchu přímo v rídiu? Jak říkám, měl jsem to v autě celou dobu odpojené, akorát po bouračce jsem si ho vzal, bylo by ho škoda nechat na vrakovišti..

Díky předem :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Připojení autoradia se provádí přes standartní přípojky.Pokud máte radio připojené jinak,bude chyba v samotném připojení,v opačném případě by mohlo být radio KO,nebo je zakodované.

tomas557
hodnocení

Já vůl jsem si tam nedal pojistku .. :D Takže už funguje, akorát jsem musel odpojit první pin, protože to zlobilo a psalo "TEL CALL", teď už je to OK, akorát mi to nečte USB :( Kdysi mi to šlo na USB v pohodě, nevím jaký jsem tam měl file systém, ale fat32ku by to přečíst mělo, otázka ale je, jestli teď není problém v tom, že mám 16 GB flashku, kterou to prostě nepřečte, kdysi jsem používal 4GB, kterou již nemám ...

ukas

zdravím mám otázku a to takouvou že jsem koupil bourané auto na nd a bylo v něm rádio daewoo agc 5280 které jsem dal bratrovy do auta a ted to píše TEL CALL tak se chci zeptat jakej první pin jste odpojoval aby to fungovalo nebo co s tím mám dělat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]