Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám v Octavii toto autorádio JVC - jvc.cz/...
Z bouraného předchozího auta jsem si vzal rádio, které jsem tam měl - AGC 5280 - advancegroup.net.ph/...
To jsem měl ale vypojené, protože jsem měl problémy s baterkou, každopádně do té doby fungovalo.
Když ho ale zapojím, nechce fungovat, pamatuji si, že po připojení napájení vždy blikala červená kontrolka i bez tatranky, dnes po připojení tohoto rádia mi nereaguje.
Může to být tím, že potřebuje jiné zapojení napájení?
Nebo to spíš vidíte na poruchu přímo v rídiu? Jak říkám, měl jsem to v autě celou dobu odpojené, akorát po bouračce jsem si ho vzal, bylo by ho škoda nechat na vrakovišti..
Díky předem
Připojení autoradia se provádí přes standartní přípojky.Pokud máte radio připojené jinak,bude chyba v samotném připojení,v opačném případě by mohlo být radio KO,nebo je zakodované.
Já vůl jsem si tam nedal pojistku .. :D Takže už funguje, akorát jsem musel odpojit první pin, protože to zlobilo a psalo "TEL CALL", teď už je to OK, akorát mi to nečte USB Kdysi mi to šlo na USB v pohodě, nevím jaký jsem tam měl file systém, ale fat32ku by to přečíst mělo, otázka ale je, jestli teď není problém v tom, že mám 16 GB flashku, kterou to prostě nepřečte, kdysi jsem používal 4GB, kterou již nemám ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.