Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak tam dostat naftu

Od: svatonovice odpovědí: 4 změna:

dobry den mam seat ibiza rv 1996 naftaka a nejde mi do žhavení nafta čím to muže byt?ja tim autekm normalkně přijel a po dvou hodinach sem ho nemoh nakopnout tak mi řekli at povilím žhavení a tam by my měla stříkat nafta při startováni ale mne to ani necakne.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Nedošla Vám nafta? Nechápu, proč povolovat žhavené. Měl by jste povolit vstřiky a točit motorem. Tak poznáte, že Vám tam jde nafta. Jestli tam nemáte vzduch.

jm*
08.02.14 23:27
hodnocení

0x
Jak tam dostat naftu

watta97*
hodnocení

0x

DO žhavení žádná nafta nejde. Žhavení je to že se elektrickým proudem rozhavějí žhavící svíčky do červena a jak se otočí motorem tak tryska vstříkne palivo a díky te rozžhavené svíčce se rozprášená nafta vznítí. Možné zavady: 1. došla nafta 2. zavzdušněný okruh palivové soustavy 3. problém s zhavením (spálené svíčky, špatné relé žhavení)

Jen doplnění-osobně bych si vložil mezi palivový filtr a vstř.čerpadlo průhlednou hadičku!Pak je vidět zda-li jde nafta,nebo zda-li přisává vzduch-jdou bublinky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]