Nejste přihlášen/a.
ahoj,mám takovej problém,že po tom co jsem odpojil řídící jednotku prostřikl kontakty a zas zapojil tak se mi rozsvitil imobilizer a nejde čerpadlo takže ani startovat,nevite kde muže být problém?
Pokud svítí imo. je vada v imobilizéru. Zkuste kontakty odpojit, vyfoukat stlačeným vzduchem. Poté připojit. Poté ještě zkuste na 30 min odpojit baterku a poté připojit a vyzkoušet. Pokud ani to nepomůže, obávám se, že se bez návštěvy servisu a napojení na pc nevyhnete. Hodně štěstí
PS: Ještě by bylo dobré uvést, o jaké vozidlo se jedná? Že by renault? :D
Předpokládám, že jsi předtím neodpojil baterku co? Ty jsi kus koně člověče. Immo budeš muset nechat znova nakódovat (spárovat), jelikož jsi to celé rozhodil. A modli se, aby jsi nerozhodil i ostatní věci, jako časování vstřiků a já nevím čeho všeho ještě. Taky by stálo za to říct, co je to za auto.
Ideální je, se obracet spíš přímo na fórum, kde se tématika tvého typu auta rozebírá. Např. co se škodovek týče, je toho dost na forum.skodahome.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.