Nejste přihlášen/a.
Zdravím, přítelkyně se rozhodla udělat řidičák, je to hrozn smatkář, tak je dost možné, že auto do měsíce rozbije, proto cena takhle nízko. Chtěl bych ale zároveň něco, v čem nebude ostuda být viděn a taky ne moc malého (206, fabia). Přemýšlím nad Fordem Mondeo rv 2001-2003 benzín 1.8l cca 85 kW. Dá se v této cenové relaci sehnat se stavem tachometi pod 200 000, je prostorné, pohodlné, pěkné, díky rozvodovému řetězu se prý vesměs nemusí řešit ani nové rozvody. Např Octvia se nedá sehnat v obdobném roku výroby za tuhle cenu... Nejsem žádný expert přes auta, tak se obracím sem. Budu rád za každou radu nebo zkušenosti majitelů tohoto vozu. Předem děkuji za odpověď
Pěkný večer, myslím že se Vaší přítelkyni nebude moc dobře v Mondeu jezdit, přece jen je to kus auta a na parkování a ježdění to není zrovna to ideální na vyježdění Chválím výběr benzínového motoru, jelikož toho asi moc naježděno nebude, je to lepší volba. V tomto ohledu doporučím jediné auto, a to Ford Focus mk1, rok 2000 až 2003 se pohybuje cena někde mezi 35000 až 50t Kč. S motorem 1,6 je to vynikající volba! Jen je potřeba si zkontrolovat pár věcí, ale jinak je to super auto na ježdění, a musím říct, že po vzhledové stránce vypadá ještě pořád k světu
Pokud se moc v autech nevyznáte, není problém Vám trochu ve výběru pomoct, napiště mi email případně zde na sebe zanechte email Vy
Dobrý den. První otázkou bude to zda diesel nebo benzín. Pokud jezdíte krátké trasy,tak benzím.Pokud dlouhé, nafta.
Co se týče výběru aut:
Jak píšete ford, není to špatné auto. Forda máme v rodině a je naprosto bez problémů, Máme diesel 1.8
Pak je možnost octavie, bud benzín nebo diesel. I za těch 50 tis by jste mohl sehnat octu v dieselu.
Zdravím.Pokud se přítelkyně teprve rozhodla ŘP dělat,tak je předčasné řešit koupi vozu,ale pokud už ho má v kapse,tak podle mne je 1,8l 85kw pro začátečníka/začátečnici docela silné auto.Asi bude vhodné pořídit vozidlo menší a slabší,pro lepší ovladatelnost při couvání a parkování a nebude vadit nějaký ten promáčklý nárazník,blatník atd...
Přece není ostuda jezdit v menším voze.Vlastnil jsem Renolta 5 a Peugeota 106,ale nikdy jsem si nepřipadal,že bych se měl stydět za jedno z těchto vozidel a ani já jsem si nepřipadal nějak zostuzen vlastictvím těchto vozů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.