Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trvalé vypnutí alarmu u Felicie

Od: frobenius odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

ve své Felicii mám zabezpečovací jednotku od Metasystem. Měl bych menší dotaz.

V autějsou nejspíše špatně seřízená čidla, apod. a tak se často stává, že auto začne houkat i když se kolem něj nic neděje nebo třeba jen projde kolemjdoucí. Pak to je vybíjí baterku a upřímně řešeno je mi alarm vcelku na nic. U nás na sídlišti pořád něco houká.

Je možno nějakým jednoduchým způsobem deaktivovat trvale alarm a ponechat pouze funkci dálkvého centrálního uzamčení nebo bude třeba jednotku přeprogramovat? Klíčkem ji lze ovládat pouze stylem "buď vše nebo nic".

Děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dělalo mě to samý, vždycky jsem v pyžamu letěl po schodech dívat se co za hajzla mi krade Feldu. :)
V servisu mi kamarad vypnul otřesové čidlo, které to způsobovalo.
Matně si vzpomínám že tam to čidlo jde nějak nastavovat na citlivost (jak moc musím bouchnout do auta aby začalo houkat), tak to nastavil na nejmenší a od té doby mám pokoj.
Funguje normálně centrál a alarm při otevření dveří, kufru či kapoty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]