Nejste přihlášen/a.
Dobrý den v Obi jsem koupil neznačkovou autobaterii Megalite PLUS 12V 60Ah 480A ale nejsem sní spokojen myslím že dobře nedrží kapacitu i teď když nejsou mrazy chtěl bych ji vrátit a přidat si peníze a koupit si lepší baterii půjde to?
I ta nejlepší autobaterie se v zimě chová trochu marnotratně.Zdá se,že zdánlivě brzo je vybitá.Ovšem to nemluví nic o kvalitě,ale o způsobu provozu.Časté startování i několikrát denně a pojížďky několik km a zapnuto více spotřebičů než v letním provozu.Také nesprávné seřízení dobíjení a provoz alternátoru.To vše ovlivňuje spotřebu proudu a postupné vybíjení aku.Pokud nedokážu vysvětlit tyto detaily,tak bude reklamace pravděpodobně neúspěšná.
JABRAKA
Tak mám informace s Obi že pokud si zakoupím jinou baterii není problém ji vyměnit a zakoupit si lepší
určitě nechci v autě baterii která je nespolehlivá a po 4 dnech je pod napětím měl jsem hodně neznačkovích baterii ale žádna nebyla pod 12,6v
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.