Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefungují mlhová světla - felicie

Od: frenkyj odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, zapojoval jsem mlhovky do felicie, vedou tam dva dráty - černý a hnědý . zapojil jsem, rozsvítil jsem a nic a ještě k tomu se mi na přístrojové desce pravá mlhovka rozsvítí ukazatel oranžově místo zeleně, jako je tomu u levé , ale ani jedna mlhovka nesvítí..

mlhovky - philips - osram.

Poradil by mi někdo prosím, kde může být chyba?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Zatím vidím chybu ve formulaci dotazu (nedokáži přečíst...).

Připojil jsi tedy světla na konektory pro ně určené pod nárazníkem, vložil jsi relé pro přední mlhovky do pojistkovky a připojil spínač pro přední mlhovky (symbol D s čárkami šikmo dolů a přes ně "S")?

Nerozumím hlavně ...pravá ... levé ...když píšeš mlhovky nic...

frenkyj
hodnocení

0x

Omlouvám se za nesrozumitelnost dotazu, byl jsem již nejspíše unavený :)

Mam felicie 1.3 glxi, kde jsou mlhovky součástí. Ale nebyly u auta, tak jsem je koupil a zkoušel zapojit na dráty pod předním nárazníkem. Připojil jsem je. V pojistkové skříni jsem tedy nic nedělal. Otočil jsem klíčem v zapalování, v kabině jsou tlačítka ( D s vlnovkami dolů ) zvlášť pro pravou a zvlášť pro levou mlhovku, zmáčkl jsem, na přístrojové dsc se mi levá mlhovka rozsvítila zelenou kontrolkou ( jako, že funkční ) a pravá oranžovou ( asi něco špatně ), nicméně mlhovka nesvítila ani jedna...

Prosím poradil by mi někdo, co je tedy potřeba udělat?

hujer123*

Ta levá je na přední mlhovky a je zelená, ta pravá s oranžovou kontrolkou je na zadní mlhovku. Jak už psal gumídek, je třeba zkontrolovat, zda je tam a spíná relé a pokud ano, zda jde napětí až do mlhovek, případně zkontrolovat pojistku a žárovky. Pokud relé necvaká, je třeba zjistit, ptoč na jeho primární vinutí nejde napětí. Zkontrolovat vypínač - se zelenou kontrolkou.

Začínám chápat, proč za jasné noci musím koukat do rozsvícených zadních mlhovek. Spousta řidičů zřejmě netuší, proč je obtěžuje ta protivná oranžová kontrolka.

hodnocení

0x

No chyba je medzi pedalmi a volantom.

TAKTO DOBRE SOM SA UZ DAVNO NEPOBAVIL...som to dal precitat kolegom a bavime sa cela dielna...heheheh

Toto vyzera na navrat do autoskoly...chlape kup si 120-cinu.tam ta take svetla na palubovke otravovat nebudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]