Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedávno jsem zakoupil automobil. Mám kupní smlouvu, plnou moc, velký a malý TP. Mohu jít na úřad a odhlásit auto na mě s tou plnou mocí od původního majitele? Protože původní majitel se mnou přestal komunikovat a já si tak nemohu auto přihlásit na sebe. Děkuji za odpovědi
ještě "chybí" platný doklad o pojištění...jinak tím "majitelem"-musíte mít plnou moc (neověřenou)od pána,který je naposledy uveden v registru,potažmo TP,jako oprávněná osoba-tzn.bud "odhlášeno na...(pan X.Y-od nějž máte plnou moc) nebo prostě zaregistrovanou osobou-pokud není "odhlášeno na..." vás
cooper,
nevím jaký text je v plné moci a k čemu Vás kdo zmocňuje.
Na registru kde je vozidlo vedeno, Vám vozidlo odhlásí s plnou mocí od vlastníka vozidla na Vás. na Vašem úřadě ...ale na to se již neptáte..
doplněno 05.02.14 21:06:Pokud je vyplněna a podepsána, je OK:
Plná moc
Já níže podepsaný ...
narozen / IČ ...
bydliště ...
číslo OP ...
tímto
zmocňuji
pana/paní/slečnu ...
narozen ...
bytem ...
číslo OP ...
k veškerým úkonům na odboru dopravy v ... ohledně vozidla ..., SPZ: ...
Tato plná moc platí do ...
V ... dne ...
[podpis zmocnitele]
zmocnitel
Zmocnění přijímám.
V... dne ...
[podpis zmocněnce]
zmocněnec
Toto je plná moc kterou mám od majitele. Je mi k něčemu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.