Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení vozidla na nového majitele

Od: cooper63 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nedávno jsem zakoupil automobil. Mám kupní smlouvu, plnou moc, velký a malý TP. Mohu jít na úřad a odhlásit auto na mě s tou plnou mocí od původního majitele? Protože původní majitel se mnou přestal komunikovat a já si tak nemohu auto přihlásit na sebe. Děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

ještě "chybí" platný doklad o pojištění...jinak tím "majitelem"-musíte mít plnou moc (neověřenou)od pána,který je naposledy uveden v registru,potažmo TP,jako oprávněná osoba-tzn.bud "odhlášeno na...(pan X.Y-od nějž máte plnou moc) nebo prostě zaregistrovanou osobou-pokud není "odhlášeno na..." vás

cooper63
hodnocení

Platný doklad o pojíštění mám také, plnou moc (neověřenou) mám od pána (majitele), který je naposledy napsán v TP. Takže můžu jít na úřad si to odhlásit na sebe? Musím jít na úřad kde je auto evidováno nebo stačí tam kde mám bydliště?

hodnocení

0x

cooper,

nevím jaký text je v plné moci a k čemu Vás kdo zmocňuje.

Na registru kde je vozidlo vedeno, Vám vozidlo odhlásí s plnou mocí od vlastníka vozidla na Vás. na Vašem úřadě ...ale na to se již neptáte..

doplněno 05.02.14 21:06:

Pokud je vyplněna a podepsána, je OK:

cooper63
hodnocení

Plná moc

Já níže podepsaný ...

narozen / IČ ...

bydliště ...

číslo OP ...

tímto

zmocňuji

pana/paní/slečnu ...

narozen ...

bytem ...

číslo OP ...

k veškerým úkonům na odboru dopravy v ... ohledně vozidla ..., SPZ: ...

Tato plná moc platí do ...

V ... dne ...

[podpis zmocnitele]

zmocnitel

Zmocnění přijímám.

V... dne ...

[podpis zmocněnce]

zmocněnec

Toto je plná moc kterou mám od majitele. Je mi k něčemu?

cooper63
hodnocení

No tak to jste mě velice potěšil. Moc Vám děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]