Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,opel astra combi,jednou startuje bez problémů,podruhé ne.Co to znamená,,?,DÍKY jANA
Uvádíte málo informací pro posouzení . Pokuste se doplnit např. Jak auto nakonec zpojízdníte , zda máte akumulátor řádně nabit, zda spouštěč v obou případech pracuje správně , zda při zprovoznění je výkon v normě , jakou má vozidlo spotřebu , jestli motor příliš nekouří ,zda nejsou viditelné netěsnosti palivové soustavy , zda-li se závada projevuje např.jen při zahřátém motoru a další poznatky při projevu závady.
Máme také Opel Astru Combi.Hodně najetou,ale problémy se startováním nemá,pokud se nenechá sešlápnutý plyn dlouho.Pak se zahltí a musí se několikrát zastartovat bez plynu.A chytne.Nesmrdí z výfuku při startování benzin?Jak při studeném motoru?Jak při teplém po jízdě?Jak vypadají svíčky?
JABRAKA
Samozřejmě,možná je to hloupé,ale mám pocit,že start je i horší,když není plná nádrž,pomůže akorát roztlačení na laně.
není to hloupé, mě to dělá to samé, jak jsem podle ručičky tak pod 1/4 nádrže, začínají problémy se startováním. Po opravě se to nezměnilo, než bych zase byl den bez auta s nejistým výsledkem tak na to kašlu a prostě tankuju když mám 1/4
Jakou máte značku auta?,Dvakrát to bylo na prohlídce a nic se nenašlo.Prý jsou hodně závadné čerpadla,jsem slyšela,píši o Oplu Astře combi.Jinak díky za odpověd´,myslela jsem si už že si jen namlouvám.J
octavii. Přesně to samé, prý čerpadlo a plovák či co, tak to napravili, možná tak do prvního vyprázdnění nádrže to byl odobré a pak zase. Jelikož je to vada prospěšná paměti (nezapomenout tankovat když je 1/4 nádrže), tak to ani dál neřeším. Ale ono to zas taková makačka na bednu není, to prostě přestane startovat, nejdříve trochu špatně pak hůř a to už musím k pumpě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.