Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plasty ve dveřích felici- jak sundat?

Od: jendaa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci zapojit reproduktory do předních dveří u felicie a chci vás poprosit o radu, jak na sundání plastů, které kryjí dveře, abych je nepoškodil?

A při té příležitosti, ať nezakládám dlší otázku se chci zeptat, jak sundám desku " tapecírung " u zadních " pátých " dveří felicie? Potřebuji se dostat na ty žárovky, které svítí na spz, jedna žárovka mi praskla a taktéž nechi nic poškodit..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

2x

autoopravy.eu/...

doplněno 05.02.14 14:15:

Pokud si dobre pamatuju tak jsou jen na takovych nacvakavcich patetech ktery staci opatrne vytrhnout a zase pak nacvaknout a ty svetylka se demotuji z venku se mi zda...

jenik2*
hodnocení

2x

Jak píše "medwed" Žárovky které svítí na spz se vyměňují z venku. Alespoň to tak dělám já. Měl byste vycvaknout nad spz-kou plastové osvětlení a v něm je zasunutý konektor se žárovkou. Ten výtáhnout a vyměnit žárovku. Někdy, aby se mi dělalo lépe tak před tím odšroubuji spz-ku. Po zacvaknutí plastového osvětlení přišroubuji spz-ku zpět na místo.

doplněno 05.02.14 14:53:

"vytáhnout"

doplněno 05.02.14 14:55:

Jestli to jde vycvaknout zevnitř pátých dveří nevím, protože jsem to nezkoušel. Možná někdo poradí lépe.

doplněno 05.02.14 15:01:

Jestli to jde vycvaknout, nebo vyměnit žárovku zevnitř pátých dveří nevím, protože jsem to nezkoušel. Možná někdo poradí lépe.

gumidek*

Jde to i zevnitř, ale je to zbytečná práce. Stačí se podívat na světlo jako na náhradní díl a uvidíš, kde má packy. Jsou jakoby postranách. Něco jako když by jsi byl žárovka, plech karoserie by ti procházel pasem a měl by jsi ruce vbok (nohy zvenku a hlavu vevnit). Stejně to má i ta lampa s žárovkou. Takže páčíš za kratší boční strany, kde jsou ty packy, které se uvnitř připažují a pak ti to vyskočí ven ;)

SPZ i podložku SPZ dolů a často jsou na výměnu ty plastové čtvercové hmoždinky, které se dají sehnat v každých autodílech.

doplněno 05.02.14 18:44:

amd-autodily.cz/...

jandaa
hodnocení

0x

Dobrá, děkuji za podrobnou poradu všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]