Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvýšení otáček v neutrálu

Od: cica* odpovědí: 10 změna:

zdravím

mám menší problém

při chladnem počasí, hlavně po ránu mi při jízdě když dám neutrál vylítnou otáčky nahoru,po 5minutách asi jak se auto zahřeje to klesne a vše v pořádku.Dělá mi to tak 2x za 5jízd a vždy ráno a když je chladněji.díky za rady čím to je?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když prozradíte o jaké vozidlo se jedná, tak vám možná někdo i poradí. Takhle to může být cokoli mezi Babetou a tankem. :)

Na babette na to mas dva šroubky na karburatoru :)
cica*
hodnocení

ford escord, aha já myslel že auto jako auto

hodnocení

0x

Bylo by dobré napsat o jaké auto se jedná.

hodnocení

0x

Co to je vylítnou otáčky? Jako že je zvýšený volnoběh (třeba na 1300 ot/min), nebo to točí třeba 3000?

cica*
hodnocení

vyletí na 3000 , jak se auto zahřeje tak je to zase dole v pohodě.

když ej teplo nedělá to

cica*
hodnocení

ford escord kombi 1,6 16 v výroba 1998

gumidek*
hodnocení

0x

U Favoritů s karburátorem (tedy do roku 92 včetně a 93 jen některé modely - třeba i akční Black-line verze) jsou normální otáčky sytiče na 2200ot/min

Proč nepíšete typ vozidla?

palis7

souhlasim asi moc otevrena klapka sytice..ale hodne...protoze 3000ot. po dobu 5 min.je fakt hodne ,hlavne moc vysoke ot. studenemu motoru skodi..

erikch*
Tady bude problém v tzv.krokovem motorku...zkuste jiný funkční od někoho,připadne rovnou sezente někde na aukru apod. a zkuste...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]