Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení auta,úmrtí...

Od: sid39* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,před 3 lety jsem přes prostředníka koupil auto,půl roku jsem se domáhal převodu,poté mi oznámil,že je majitel po smrti.Vzdal sem to.Pojištění je placené.Nyní auto odešlo,dal sem ho na ekolikvidaci.Ted zjištuji,co bude za problémy s odhlášením z evidence...Může mi prosím někdo poradit,děkuji.David

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

máte čím doložit, že jste vlastník vozidla?

Takže vozidlo je vedeno na zesnulého majitele?

Proč to budete řešit vy?

sid39*
hodnocení

mám jen papír,že ten prostředník převzal peníze za auto..v techničáku je ten zesnulý,pojistku jsem platil na svoje jméno,mám obavy,abych neměl problémy,pokud se nebude platit pojištění...

rozumím tomu, že má příjmový doklad, ne kterým je uvedeno co?

Je třeba z techničáku čerpat informace! kdo je uveden jako vlastník, popřípadě bylo odhlášeno na...

ICQ 55180641

sid39*
hodnocení

dne,převzal,jméno,rodné číslo,adresa,částka,jako platba za os.aut. spz,podpis

Držitel vozidla je psán ten zesnulý. jdu na ICQ,děkuji za snahu

31.03.09 18:17

čekám

sid39*
hodnocení

jsem na ICQ,můžem se bavit tam?děkuji

55 180 641 ozvěte se

sid39*
hodnocení

jsem na ICQ

sid39*
hodnocení

jsem na icq,píšu vám,snažím se volat?Máte teď čas?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]