Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěl jsem jen upozornit na RALL Autodily

Od: ibizatdi odpovědí: 2 změna:

Ahoj všichni,

Chtěl jsem jen upozornit na nedávnou nepříjemnou zkušenost s autodíly RALL http://www.rall.cz/centrála RALL Rybářská 1222 Ostrava-Mariánské Hory 709 00 i-obchod.rall.cz/...

od kterých jsem nějaký pátek bral díly (přesněji 2 roky.).

Jsem automechanik a měl jsem podle všeho vynikající ceny ,nebo jsem si to aspoň myslel.Obchodní zástupce sdělil informaci že s cenami už jít dolů nelze a také nejsou jako ostatní prodejci kteří podjíždějí cenu na trhu a dávají cenu velkoobchod i normálním zákazníkům z cesty.

Dosud jsem věřil všem těmhle kecům dokud jsem neobjevil stránky SIMPLE PARTS autodilyparts.cz/... SIMPLE PARTS s.r.o., se sídlem Rybářská 1222 709 00 Ostrava to takovej druhej e-shop od nich.

Stejný majitel,stejný katalog jen si jak naschvál pouze změnily logo.

hlavní rozdíl v těchto dvou stránkách je ale cena zboží.

Já jako,mechanik beru měsíčně díly minimálně za 60 tis. kč za dobu 2 let. a klidně kdokoli jiný si může nakoupit levněji a to není servis !

Kdo tu potom s prominutím kazí ty ceny? Před zákazníkem jsem za úplného blba.Rall se tímto vysmívá všem poctivým lidem kteří chtějí ještě aspoň něco vydělat.

Není to fer, zástupce slibuje nejnižší ceny a nakonec kupuji nejdráže.

Končím s nimi.

Nemáte někdo doporučení na nového dodavatele autodílů?

Nechci žádné falešné zmetky co si chtějí nahrabat co nejvíc a na stálého spolehlivého zákazníka kašlou.

Zatím čau a budu doufat že někdo něco poradí

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

1x

E-cat,Auto Kelly,Automedik apod.

hodnocení

0x

Kámoš bral díly od APM.cz.. tak se zkus kouknout..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]