Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na STK? (F-M,Ostrava,Karviná,Havířov)

Od: blahuta odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

mohli by jste mi prosím poradit nějakou dobrou STK z těchto měst? (dobrou myslím tím, že nebudou trápit auto na emisích). Taky by mohli opomenout tonované okna ve předu (nevím na kolik to mám procent-koupil jsem to tak, ikdyž to je budu muset dat nejspíš dolů :-D ) To mi říkali už při evidenčce, že neprojdu s těma oknama, ale to je mi více méně jasné. Co mi, ale ještě říkal, mám jiný rozměr pneu než mám v TP. S tím bych, ale měl projít ne? Nebo je to až tak závažné?

Díky za odpovědi, hezký zbytek dne :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bgmaniac*
hodnocení

0x

S emisemi věřím, že Vás někde moc trápit nebudou, pokud dobře natrefíte. Ovšem folie na čelním skle a jiný rozměr pneu Vám téměř jistě neprojde.

Pry na celnim skle :-D

wenzel
hodnocení

0x

Jaroslav Janči

STK

Ostravská 1833

735 41 Petřvald

Otevírací hodiny:

Pondělí7:00_17:00Úterý7:00_17:00Středa7:00_17:00Čtvrtek7:00_17:00Pátek7:00_15:00Sobota—Neděle—

ivo®
hodnocení

0x

Ostrava, Tajgy Hrabová a tento týden ranní,nejmíň blbců...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]