Nejste přihlášen/a.
Zdravím, v květnu mi končí STK, takže můžu na ní jít kdykoliv během května a nebo už i v dubnu? Je potřeba se tam objednat nebo to je bez objednání? Díky.
Optimální je absolvovat technickou prohlídku začátkem května. Doporučuji předem se objednat, abyste nemusel čekat třeba i půl dne. "Moje" stanice technické kontroly na svých stránkách uvádí: Z důvodu optimalizace časového harmonogramu technické prohlídky se prosím objednávejte předem u našich operátorů STK a měření emisí.
Kdykoli, bez objednání.
doplněno 04.02.14 06:31:Předtím samozřejmě na emice, ty jsou obvykle součástí stanic technické kontroly, ale mají je i některé servisy anebo jsou jako samostatné... Je lhostejné, kde absolvujete emise a kde STK.
Ahoj. Tak já si veškeré životní a technické události přepisuji každý ro,k do stolního kalendáře a jak jde čas, tak se podle toho zařizuji. S STK to řeším tak, že auťák strčím do servisu a starý pán mi s tím dojede a nechá na tom vykonat STK. Předchází tomu samozřejmě prohlídka a případné seřízení.Nic neobjednávám. Loni to ještě prošlo. Ale už asi naposled. S vlekama si jezdím sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.