Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stanice technické kontroly

Od: ritabelgique* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, v květnu mi končí STK, takže můžu na ní jít kdykoliv během května a nebo už i v dubnu? Je potřeba se tam objednat nebo to je bez objednání? Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Optimální je absolvovat technickou prohlídku začátkem května. Doporučuji předem se objednat, abyste nemusel čekat třeba i půl dne. "Moje" stanice technické kontroly na svých stránkách uvádí: Z důvodu optimalizace časového harmonogramu technické prohlídky se prosím objednávejte předem u našich operátorů STK a měření emisí.

hodnocení

0x

Kdykoli, bez objednání.

doplněno 04.02.14 06:31:

Předtím samozřejmě na emice, ty jsou obvykle součástí stanic technické kontroly, ale mají je i některé servisy anebo jsou jako samostatné... Je lhostejné, kde absolvujete emise a kde STK.

Objednává se jak kde. U nás je třeba se objednat, pokud chci přijet v určitou hodinu, jinak to není nutné. Z jiných míst ale vím, že bez objednání neberou vůbec, protože i tak jsou plně vytíženi.

hodnocení

0x

Rito, nevím odkud jste, ale já se neobjednávám a jedu některé odpoledne po práci, klidně i týden před koncem platnosti TK.

Technická platí do některého dne v květnu, nikoliv do května...

buss
hodnocení

0x

Není pochopitelně nutné se objednávat, ale je to vhodné
Můžete přijet kdykoliv, i po platnosti STK, využijte lhůtu, nezkracovat
Slušná STK vám nabídne příští připomenutí STK dopisem, SMS.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak já si veškeré životní a technické události přepisuji každý ro,k do stolního kalendáře a jak jde čas, tak se podle toho zařizuji. S STK to řeším tak, že auťák strčím do servisu a starý pán mi s tím dojede a nechá na tom vykonat STK. Předchází tomu samozřejmě prohlídka a případné seřízení.Nic neobjednávám. Loni to ještě prošlo. Ale už asi naposled. S vlekama si jezdím sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]