Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nekdo kdo se vyzna v motorech 2,4 JTD

Od: stihl odpovědí: 2 změna:

Ahoj koupil jsem auto s motorem 2,4 JTD 110 kw a i kdyz sem zastance chipovani,tak tady to co je udelane s autem se mi ani trosku nelibi. zaprve to huli jak lokomotiva a nema duvod,protoze auto jede jen lehce lepe nez serie pravda,ze sem v serii nejel,ale serie ma 9,7 s a ja mel nachipovane minule auta,kde se zrychleni pohybovalo okolo 9,3-9,5 a todle proste o moc lepe nejede nez se to posbira. takze myslim,ze kdyz bezny chip ma okolo 360-380 Nm todle ma tak 320-350 stezi a pritom to huli jak lokomotiva, extra nejede a pri plnych kulich se rozvecuje kontrolka motoru,ale nehaze do nouzaku! myslim,ze to aj kvuli tomu hur startuje,kdyz se spatne upravily davky.

dalsi vec turbo usykuje jako u nejakyho zavodniho turbo benzinu coz me sokuje a myslim si,ze je bud prdla hadica nebo fakt nevim jak je to mozne 1,9tka rozhodne nci takovyho jako todle nedelala

je mozny,ze je neco s turbem mechanicky udelany? jinak ten chip tam je 7 let je to videt aj na diagnostice rok vyroby 2003 a posledni kodovani 2006. majitel menil spojku i setrvak a stejne kdyz se dupne pri 1900 otackach se auto roztrepe jako kdyz je setrvak KO delalo mi to aj predchozi auto a setrvak byl Ok,takze zacinam mit podezreni jetsli to nemohly zpusobovat vnitrni klouby a nebo diferencial co rikate?

nicmene asi necham nahrat origo SW a nebo upravit od profesionala co dela jen JTD i dkyz to bude 5 tis kc,tak radej nechci at nekvalitni chip odvari vsechno co se da.

ty klouby mi dneska mechos rikal,ze by mohly bejt,ale nepozna to nikdo na zvedaku a nedaji se menit solo, kupovat celou poloosu to bych nezaplatil.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A jak vis ze to je chipem?. Nevim jak tu ale u koncernu poznas prasacky chip pres log
doplněno 04.02.14 11:12: Prave proto se ptam jestli jsi si jisty, ze to mas mechanicky ok
stihl
hodnocení

ten chip je naprd. Poradnej chip nehuli nehaze hlavne do nouzaku. ale prvni musim proverit jestli neni prdla hadice turba. pruser je,ze se neda sehnat ani v originalu,takze nevim jak tkaove auta lidi zpravuji jestli tam nabastli nejaky universal nebo co.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]