Nejste přihlášen/a.
Zdravím, během jízdy mi zničeho nic klekne auto, rozsvítí se kotrolka stop, oleje a baterie. Tak zastavím a auto nejde nastartovat, až po 5-10minutách a normálně odjedu bez toho aby se něco rozsvítilo. Olej a filtr je tam vyměněný. Auto bylo na diagnostice a na servisní prohlídce a nic se nezjistilo. V servisu mi měnily svíčky s tím, že je to tím že nemůžu nastartovat. Momentálně mám novou baterii Bosh (asi třičvtrtě roku), která předtím trčela na prodejně rok a půl. Do baterie se nijak nedostanu, abych ji zkontrolovala. Alternátor jsme měřili a dobijí. Při dobijení se prý baterie chová divně, ukazuje že je nabitá a pak následně vybitá. Je tedy možné, že je baterie na reklamaci? Jezdívám každý den, nebo obden. Po nabití baterie se mi to stane tak asi za týden, pak tak každou druhou jízdu. Díky za rady.
Auto renault clio, rok výroby 2000
Pokud se motor ZASTAVIL a rožla se kontrolka oleje a baterie ( to je kontrolka spíš alternátoru, že nabíjí baterii, respektive nenabíjí) tak to je normální, že když motor neběží, tak že to svítí. Přeci když motor neběží, tak nemaže a ani nenabíjí. Akumulátor bude asi v pořádku, i bezúdržbový akumulátor lze otestovat, ale na test akumulátoru nechoďte do autoopravny, ale do specializované prodejny, která dělá jen baterie. Autoopravna nemá potřebné znalosti, jen tomu rozumí malinko víc, než běžný zákazník, ale to nestačí. I kdyby jste měla vadný akumulátor a auto nastartovala přes káble z jiného auta, tak na vadný akumulátor můžete normálně jezdit, když je v pořádku nabíjení. Ale i to nabíjení v pořádku asi je, závadu hledejte jinde, mimo akumulátor i mimo alternátor. Jiná věc by byla ta,kdyby se vám rozsvítily ty dvě uvedené kontrolky a motor běžel dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.