Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis vozidla z jiného kraje

Od: aa* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

koupil jsem vozidlo ze středních čech a potřebuji si ho přepsat na sebe (Praha).

Stačí jít na registr s plnou mocí od prodávajícího, nebo na mě musí auto nejdřív odhlásit?

Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

3x

Jistě odhlásit a pak zbytek, vč. pojistky. Kraj kope za sebe.

albatros498022*
hodnocení

2x

Nejdřív musí auto odhlásit na tebe tzv. polopřevod.

hodnocení

1x

aa. koukněte do techničáku, tam je razítko. Tam musíte jít vozidlo odhlásit na sebe. Klidně i vy, s plnou mocí, kterou si napíšete sám. Nemusí být ověřená nikde. Ani kupní smlouvu nepotřebujete..jen plnou moc, žádost a Vaší občanku..

stihl

presne tak. ja to odhlasoval obema zpusoby a bez problemu plna moc overena nemusi byt dokonce sem si ji nasal kdysi sam:D

aa*
hodnocení

A můžu to na sebe odhlásit sám s plnou mocí a kupní smlouvou?

albatros498022*

Zpravidla s tím není problém, ale někde chtějí ověřenou plnou moc. Většinou ale ne.

aa*
hodnocení

A odhlášku musím provést na registru vozidel středočeského kraje (P-1, Biskupská 7) nebo mi to udělají normálně na pražském registru vozidel? Děkuji

Musí se odhlásit tam kde je registrováno!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]