Nejste přihlášen/a.
mam passata B5 rok vyroby 98 .spatne startuje rno mam vymenne cidlo teploty vody. udelane cerpadlo i trysky.jje tam i cidlo teploty vzduchu?
motor? jak špatně startuje studenej či teplej? když odpojíš čidlo teploty pro řj startuje to líp?
doplněno 02.02.14 18:21:zkontrolovat funkčnost všech žhavících svíček
doplněno 02.02.14 18:28:tak to bud padá nafta kontrola všech přepadovejch hadiček nejlépe výměna za nové
nebo to krátce žhaví mě u mýho tdi pomohlo toto dieselpower.cz/... zlepšilo mi to nejen teplý ale i ty studený starty
ještě mi napadá jak je starej palivovej filtr možná by stálo za to dát novej
doplněno 02.02.14 18:30:doba žhavení se řídí čidlem teploty vody
když startujete kouří to hodně? jestli ano tak máte stejný problém jako já na octávii stejný motor, ze zhora na motoru je takový jakoby klobouček a k němu vede trubička, trubičku odpojte a ucpěte jí nejlépe šroubkem, myslím že sem tam dával šestku, poté zkuste nastartovat, mělo by to být ok, pokud auto nekouří tak bych to radši nezkoušel ( amatér mechanik )
podle mne je doba zhaveni prilis kratka.nevite je tam taky nekde cidlo teploty vzduchu? nemam klimatronyk.
Čidlo teploty vzduchu je na tlusté trubce přivádějící vzduch do motoru. Když stojíš před otevřenou kapotou je to nad a za motorem vlevo, pak následuje koleno a EGR ventil. Ale se špatným startem to čidlo asi souviset nebude.
myslim si ze doba zhaveni je kratka proto mi to nechce startovat.dnes rano jsem odpojil cidlo teploty vody a chytil na prvni sup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.