Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault Megane 2006, 36tis km. Koupit?

Od: ork* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, dostala se mi možnost koupit si od souseda vůz. Chlapík má 64 let , auto v provedení sedan - stříbrná. Auto je ve špičkovém stavu, rok výroby je 2006, najeto 36tisíc km, garážované, bez jakékoli závady, s novou technickou, s letníma i zimníma gumama. Důvod prodeje - chce menší vůz. Nové ho kupoval za 510tis ( teď je jejich cenová relace jinde ). kč. Vím, že takové vozy v tomto stavu je abnormálně těžké sehnat. Pán by si představoval za vůz 130tisíc Kč. Co myslíte? Za mě - byť je to super kousek - je to renault, spotřeba říkal kolem 6-7l benzinu. Myslím , že za 130tis bych si mohl koupit octavii, ALE ne zdaleka v takovém stavu. Poraďte. Všem děkuji a přeji hezký zbytek víkendu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gocars*
hodnocení

1x

Pěkný den, 130tis Kč může být hodně, ale taky nemusí. Hodně záleží na aktuálním stavu vozu. Je ale pravda, že za 130tis. Kč se dají sehnat auta i jiných značek ve stejném ročníku, jako je třeba Ford Focus a mnoho dalších...záleží na Vás, jestli se Vám auto líbí nebo ne. Přiznám se z mé strany, Renault je dobrý tak maximálně na popojížky po městě nebo z vesnice do vesnice do 5tis km ročně, na větší ježdění už bych se poohlédl po něčem jiném :)

meat*

já si dovolím nesouhlasit, s renoltem mám dobré zkušenosti, a raději abych řekl pravdu radši favorita než forda... co se týče ceny, zkusil bych s pánem smlouvat...

olaf71*
hodnocení

1x

nabídněte mu 110 tis. a budete oba spokojeni

erikch*

pro srovnání mrkněte na inzerci-hned člověk kolik se pohybuje daný model s danou motorizací a r.v.-za 130 000,- se dá koupit Megane okolo roku 2010-11-ale je nutno brát stav-pokud to je fakt takhle jen lehce zajeté auto,zkusil bych ho-hodně zabírá metoda hotovosti položené na stole(samozřejmě nižší částky než je původní cena)-hele mám ted hned 107 000,-můžeme to sepsat(mám domluvené ještě dvě jiný kárky,bla bla bla)...

hodnocení

0x

no asi tak já mam auto z 2002-50tiskm .no moc nejezdilo jako doplněk k druhému-a i když má tak málo začíná se ukazovat zub času-ono je pro auto horší když nejezdí než když jezdí,stárne tak i tak a možná více.jinak je to teda 14 leté auto.a renaultnevím ,ach ta elektronika-jen za mě proč bych prodával auto, které stálo hodně peněz a má skoro nic najeto-)).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]