Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatná elektronika v autě? pomóc

Od: palicz odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám problém s autem, ze dne na den se mi to stalo. Nastartoval jsem v pohodě, a jedu jedu, a najednou se mi zhasly světla a vyply se budíky na palubce, ale přitom motor běžel dál a reagoval normálně na plyn, všechno. a teď to normálně jezdí ale bez světel, el. otevírání oken, bez budíků, celá palubka je zhaslá a svítí tam ABS, výstražná světla (ty přitom neblikají) a ještě motor. Zkoušel jsem to projet kousek podél řeky kde není provoz a jezdí normálně,.. a dokonce to tam všechno na chvíli naskočí do normálu, kromě světel,... a když už se zapnou i světla tak najednou se rozsvítí na palubce i baterie... ale je to tak půl na půl. Nevím co je to za žerty tohle.. už 3 dny stojím o baráku a koukám do motoru jestli není někde nějakej drátek vypadlej nebo něco.. ale na nic jsem nepřišel, nevíte někdo co s tím autem je? nemusíte mi tady vypisovat přesnou diagnózu, jenom abych věděl jestli to zvládnu sám opravit, a nebo až to povezu do opravny abych věděl aspoň co jim tam říct abych nevypadal jako hňup... děkuji mockrát

Opel Vectra B 1997, sedan, 1.8 benzín, plná výbava

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

3x

domnívám se že oxiduje celý opel, vyhledejte autoelektrikáře

hodnocení

2x

co takhle přeměřit kolik dává alternátor todle vypadá že umřel altík

prase78
hodnocení

0x

Dobrý den,nejspíš vám někde upadla kostra nebo je zaoxidovaná

palicz
hodnocení

díky za rady, podívám se na to, a když s tím nic nenadělám tak to dám do servisu

erikch*

krom altíku bych ještě jako první za denního světla očistil a chem.ošetřil (např.Kontaktol) kontakty baterie a ukostření pak až proměřoval altík...i benzín by měl po třech dnech startování -pokud by nedobíjel altík,event.byla k.o. baterie,trošku problém-už tak druhý den ted v zimě byste nenastartoval...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]