Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém s autem, ze dne na den se mi to stalo. Nastartoval jsem v pohodě, a jedu jedu, a najednou se mi zhasly světla a vyply se budíky na palubce, ale přitom motor běžel dál a reagoval normálně na plyn, všechno. a teď to normálně jezdí ale bez světel, el. otevírání oken, bez budíků, celá palubka je zhaslá a svítí tam ABS, výstražná světla (ty přitom neblikají) a ještě motor. Zkoušel jsem to projet kousek podél řeky kde není provoz a jezdí normálně,.. a dokonce to tam všechno na chvíli naskočí do normálu, kromě světel,... a když už se zapnou i světla tak najednou se rozsvítí na palubce i baterie... ale je to tak půl na půl. Nevím co je to za žerty tohle.. už 3 dny stojím o baráku a koukám do motoru jestli není někde nějakej drátek vypadlej nebo něco.. ale na nic jsem nepřišel, nevíte někdo co s tím autem je? nemusíte mi tady vypisovat přesnou diagnózu, jenom abych věděl jestli to zvládnu sám opravit, a nebo až to povezu do opravny abych věděl aspoň co jim tam říct abych nevypadal jako hňup... děkuji mockrát
Opel Vectra B 1997, sedan, 1.8 benzín, plná výbava
krom altíku bych ještě jako první za denního světla očistil a chem.ošetřil (např.Kontaktol) kontakty baterie a ukostření pak až proměřoval altík...i benzín by měl po třech dnech startování -pokud by nedobíjel altík,event.byla k.o. baterie,trošku problém-už tak druhý den ted v zimě byste nenastartoval...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.