Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 16 (skoro 17) let. Budu si kupovat za pár týdnu první motorku (125ccm), silniční. Bylo by asi dobré koupit nějaké oblečení na motorku. Jsem student nemám moc peněz na rozhazování , takže co koupit, asi spíše textilní než levné kožené. Doporučíte nějakou stránku s motooblečením za rozumnou cenu?
AhojZnám více eshopů a nikde bohužel ceny nejsou až tak moc nízké.Snad tě rodiče finančně podpoří
motocheb.cz/...
Jinak 6.-9.3. je v Brně Mezinárodní veletrh motocyklů. Přijde mi to jako dobrý způsob, jak moct okouknout a vyzkoušet co nejvíce věcí od různých výrobců a značek na jednom místě.
Kokal bych po kevlarovych jeansdach do 3t, kozene bunde do 5t, pateraku za cca 2t, rukavicich za 1,5t a prilbe za minimalne 3t.
No, pod tech zhruba 14t to prilis nepujde. Pokud Te maji rodice radi ziveho a zdraveho, tak Te urcite prispejou.
Samozrejme to jde i levnejs. Ale to uz rovnou muzes jezdit jenom v tricku, kratasech a lyzarskych rukavicich.
ahoj, já nakupiji tady - motoborney.cz/...podle mě dobrý poměr cena/kvalita a navíc je zde i dost dobrý výběr náhradních dílů i doplňků
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.