Nejste přihlášen/a.
Prosím oradu ohledně koupě vozu.Zámý (starší pán) chce výhledově prodat auto Š 120S z roku 1985, motor krásně šlape karoserie a skelet jest zdráv,zimu auto nevidělo, má najeto cca 50 000 km s minimálními zásahy do originality vozu.Mluvil o částce cca 20 000Kč (eko má vyřešeno) a jak se tak dívám po autech podobných, nevím zda- li je tato cena adekvátní či ne- najde se mezi vámi odborník v této věci jenž mi poradí? Děkuji.
Záleží na tom, na co to auto chceš. Jestli jako veterána na občasné letní projížďky, tak OK. Pokud je původní a fakt hezká, cena by se dala zkousnout. I když já tyhle 120 nemám rád, vypadají divně a nejedou. Bral bych raději povedenější Š 100, z novějších Škodovek Rapida kvůli líp řešené zadní nápravě a atraktivnějšímu vzhledu.
Jestli na běžné ježdění, tak pryč od toho. Auto je velmi technicky zastaralé, slabé a do dnešního provozu už se prostě nehodí.
Ano starší Š100 jsou zajímavější a hezčí vozidla, majitel chce prodat jen kupci sběrateli.Máte pravdu na denní ježdění toto auto opravdu už není- spotřeba a starty v zimě- hlavně, už Felicie a favority jsou na tom lépe, uvidíme každopádně díky.Rozhodně jsem mu vymluvil, že pokud brzo neprodá, skončí ve šrotu. I na tak mladé auto je to škoda.Majtel si věří a spekuluje s cenou- uvidíme jak to dopadne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.