Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu! Potřebuji vyřadit vozidlo z registru, které je už zlikvidované. Na úřadě chtějí zaplatit 10 000 Kč ekopoplatek.
Našel jsem si člověka se ZTP v jiném kraji, ale chtěli tam po něm nějakou plnou moc a hnali ho na můj úřad.
Prosím o radu co s vozidlem? Přišla mi již složenka na zaplacení pojistky na další rok a nechci ji už platit.
Když zruším pojistku z důvodu prodeje bude muset platit pojistku nový majitek.
PORADTE PROSÍM JAK TO NEJLÉPE UDĚLAT A BEZ PLACENÍ VELKÝCH ČÁSTEK?!
Pokud prohledáš poradnu,najdeš tu snad milion rad jak na tvoji situaci. Když je zlikvidované,jak je zlikvidované-máš protokol o ekolikvidaci?pkd ano,tak klidně zruš PR a nech to spát ,do kdy je tu také psáno,pak automaticky zaniknou všechna vozidla v polopřevodeu.Nebo zajdi s protokolem na úřad, dohlas na sebe za 800kč a ihned trvale vyřaď-bez ekopoplatku!
doplněno 03.02.14 20:23:Ještě jednou ! Máš protokol o ekologické likvidaci?Pkd ano,klidně zruš povinné,neboť jak můžeš provozovat auto jež bylo ekologicky zrušené?Tím budeš mít i doklad pro CKP že jsi NEPROVOZOVAL.A pokud ti to nechtěj trvale vyřadit bez zaplacené poplatku (ekovýpalného!) tak to nech spát dál,když jsi měl dopusud hejno času,ono to nějak dopadne.Nebo zaplať povinné ,aby se nemohla ozvat CKP a spi dál!
pis,
pojištění zrušíte na pojištovně dle smlouvy o prodeji, nikoliv jen na zápis v techničáku.
Na přesný postup je třeba info, kdo je uveden v techničáku na posledním místě a v jaké kolonce...
Dále kolega napsal několik otázek na Vás, a vy neodpovídáte. Máte doklad o ekolikvidaci?
Jo doklad o ekolikvidaci mám. V techničáku je psán poslední majitel a auto je odepsané na mě.
Na pojišťovně po mě chtějí doklad o vyřazení z registru. Proč jim nestači papir o ekolikvidaci? Proč bych měl platit za něco co už nemám.
A na úřadě po mě zase chtějí 10 000 ekopoplatek, tak nevim co s tim. Jak to udělat, abych nic neplatil a nevznikali mi nikde žádné problémy?
Dá se auto doregistrovat na někoho jiného, když je auto odhlášeno na mě? např. ZTP a kde se to má udělat, když ZTP je z jiného kraje jak já?
Ty úřednice už mě vážně ničí.Prosím o radu, jak to nejlépe udělat bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.