Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mlácení při vjezdu na nerovnost, nebo kostky

Od: cotomuzebyt odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

mám Audi A4 Avant 2007 2.0 TDi 103 kW a vždy když vjedu na dlážděné kostky nebo nerovnost, tak slyším takový rány. Co to může být? A kolik může stát oprava?

S podzravem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uie
hodnocení

0x

Problém může být na desítkách místech. Tady to nevyřešíte.

problemy

Možná tlumiče, popř. pružiny? Silentbloky nápravy, motoru?

hujer123*
hodnocení

0x

Oprava může stát od několika stokorun po desetitisíce v závislosti na dílu, který je poškozen a na servisu, který jej bude vyměňovat. Kolik to má najeto?

hodnocení

0x

Jeďte do servisu, najdou závadu, navrhnou opravu a cenu.

Pokud to jsou takové rány jako má synek na autě, tak je to silentblok na stabilizátoru. Pokud to ale dává jiné zvuky, tak to může být špatná guma na tlumiči. Pak se může jednat o jiný zvuk a to může být další desítka závad.

Pak se teprve stanoví cena..

olaf71*
hodnocení

0x

jestli je to na předku, tak mi to také dělalo,ale na jiném voze. jelikož jsem nevěděl co to bude, tak jsem vyměnil na nápravě všechno a vyšlo to cca. na pět tisíc. dělal jsem to sám, jen geometrii je potřeba udělat v servisu. vyměnil jsem silentbloky na ramenech, čepy řízení,čepy ramen,tlumiče a uložení tlumičů, tyčky stabilizátoru. jediné co jsem vynechal, tak to byly silentbloky stabilizační tyče, to by byl masakr. nic nebouchá, práce v pohodě na víkend

jm*
hodnocení

0x

Jak už bylo napsáno, můžoui to dělazt tyto věci: tlumiče, horní uložení tlumiče, uložení náprav,ramen,stabilizátoru. Cena opravy od 200 i do 100 000 Kč .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]