Nevíte někdo prosím jak se nastavuje rozvodoví řemen u Fiat Ducato 2,5d 1988 čerpadlo vačka a klika.Prasklo mi těsnění pod hlavou tak jsem jí sundal a myslím si že mi někdo z kluků pootočil s čerpadlem.Jsou tam nějaké risky nebo něco podobného?.Předem dík za radu.Můj e-mail : standa.edy@seznam.cz
Doufám,že již jezdíte.Jestli ne,tak takový menší návod,neboť dnes něco podobného řešili kolegové v práci. Nechat si to udělat ve značkovém servisu. Přes známe zkusit sehnat nějaké servisní podklady zdarma. Zkusit sehnat za úplatu v nějakém servisu. V dnešní době jsou to informace,za které se platí a navíc tím,že si to uděláte sám,berete servisu práci. Hodně zdaru a kilometrů bez nehod. P.S.:Koupit knihu,je-li k dostání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.