Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hodně jsem slyšel, že se kamiony dost vykrádaj, když někde stojí. Dokonce jsem slyšel, že ti zloději vstříknou řidičovi do kabiny kamionu nějaký plyn , aby se nevzbudil. Máte s tím někdo zkušenosti? Jak hodně je reálné, že mi vykradou přívěs, nebo návěs? Dá se proti tomu nějak bránit? Děkuju moc za každý příspěvěk
doplněno 28.01.14 13:37:Mě napadlo akorát, že by bylo nejlepší spát ve dne a v noci jet, ve dne by mě snad nevykradli, ale asi by to nešlo vždy kvůli přestávkám.
Ideálně zabezpečit kamion pomocí světelných, laserových bran (přerušení paprsku - alarm), senzorů měřících vzdálenost (změna v naměřené vzdálenosti - alarm), otřesové senzory. Těmi zastřežit a hlídat nejbližší okolí auta. Lze použít i aktivní obranu, jeden čas se dělal přistroj "kobra" s plynovými patronami, nevím, jestli se ještě něco takováho vyrábí. Elektrický ohradník na správných místech by taky nemusel být marný. Na zahnání zlodějů (alarm) se musí použít velmi silná siréna, nejlépe ve spojení se silným stroboskopem aby narušení upoutalo široké okolí. Musí to být prostě něco nestandardního, co zločinci nebudou čekat.
tyhle věcičky jsou fajn jen do té doby než tě zastaví kontrola kdekoliv v zahraničí at je to BAG neboli celní kontrola.Ty jako šofer nesmíš mít u sebe zbran bez zvlaštního povolení zbran se považuje i nuž z delší čepelí nad 15cm.když budeš mít delší máš problém.A ty elektornické věcičky senzory houkačky a obr.systemy musí mít homologaci a jak nemaj hom.máš zase problém.
Nepíšu nic o zbraních, ta cobra byl trojůhelníkový přístroj, velmi malý, na první pohled nešlo poznat o co se jedná. Veškeré zabezpečení o kterém píšu se skládá z malých elektronických senzorů a řídící jednotky - nebo více. Nesmí být samozřejmě našroubované zvenku aby byly na první pohled vidět jako něco co na auto nepatří, ale pod různými kryty, plasty, nárazníkem. Řídící jednotku schovat třeba pod přístrojovku, nebo prostě někam, kde bude vypadat jako součást auta. Dneska je v autech tolik elektroniky, že se to bez problémů schová. S kamionem po cizině nejezdím, ale nemyslím si, že by se tam běžně při kontrole rozebíraly auta. A když vidím, kolik kamionů má všude možně modře svítící nesmysly, někdy dokonce "knight rider" blikač na předku, bílá světla, červená - nějakých pár senzorů, stroboskop a houkačka je naprosto v pohodě.
Bránit se tomu částečně dá.
Nejdůležitější je parkovat na nějakém větším parkovišti, ne někde u silnice a hlavně ne na Rudné.
Když mám občas auto zaplombované, schovám koncovky i s plombou pod tu zadní kapsu na plachtě, aby nebyla vidět. (plomba = z 95% lukrativní, dražší náklad).
Pokud vezu něco dražšího, tak na to jsem si kdysi koupil v "peňáči" pohybové čidlo s alarmem na baterie, na které mám na zadních prknech udělaný držák (zahoukal mi pouze jednou a nebyl to planný poplach).
Kurty bych si mezi dveře nedával ani omylem, jsou spíš na překážku, než na nějaké zabezpečení.
Dalším lukrativním jobem po kabinách a nákladových prostorech jsou nádrže.
Tam stačí hladinové čidlo s bzučákem vyvedeným do kabiny a je pokoj, nebo stačí jakákoliv blikající dioda, umístěná viditelně nejlépe u vývodu plováku z nádrže, i ta dokáže odradit.
Na vysátí cca. 800l nafty z nádrží je potřeba velmi malé chvilky, a nepomůže ani koš navařený na hrdle.
vykradení neuhlidaš stačí kdy tě uvidí že jdeš nakupovat v ten moment jdou do auta nebo na návěs spíš je lepší se poptat na kterých parkovištích je celkem bezpečno a nebo placené ale tam taky není jistota.když si nejsi jistý musíš spát polospánkem to znamená něco se šustne tak budeš v zpohotovosti vzdy se tlač někde na industrilku před nějakou vratnici tam se většinou nic neděje a kdyby tak tě vrátný vzbudí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.