Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Model auta, velikost měřítka

Od: autooo odpovědí: 5 změna:

Kolik je 1:43 u modelu auta?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

1 cm modelu = 43 cm skutečného vozu.

autooo
hodnocení

111 mm na délku ;)

doplněno 27.01.14 21:00:

nene, dle specifikací má E39 touring délku 4 805 mm, tedy po vydělení 43 vyjde něco kolem 111 mm :)

11 cm šířka je pro model 1:43 nějak moc

jirkamatapat*

na šířku mikihansi,na šířku...

v8e39*
hodnocení

0x

Já bych doporučil spíš 1:18. BMW modely dělá perfektně Kyosho, jsou sice dražší (kolem 2tisíc) a v čr se hůř shánějí ale opravdu povedené a věrné skutečnosti. E39tku dělají mám pocit jenom v sedanu M5, ne kombi. Mám E60, všechno věrné skutečnosti i ty nejmenší detaily( sada nářadí ve spod víka kufru, bezpečnostní cedulka ze spodu kapoty). Jenom u pedálů je místo pro spojkový pedál, který tam není, díl bude asi použitý ze obyčejné pětky v manuálu :) jinak má vše podle M5.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]