Nejste přihlášen/a.
Zdravim mam problém a prosím o radu mam auto C2 VTR z převodovkou Sensodrive při jizdě mi začne blikat v režimu automat sněho.vločka piše to zavadu snižena adheze.Tak se ptám jestli bude stačit vymněnit spojkovou lamelu nebo je problém v převodovce?Děkuji za info diagnostika nenapsala vubec nic.
No, sensodrive neznám, ale není myšlena snížená adheze vozovky? Ve smyslu toho, že na to dupete tak, že kola hrabou po asfaltu (nebo spíše sněhu). Něco jako ESP, EBD atd - prostě indikace prokluzu kol.
Také bych se k tomu přikláněl. Pokud píše snížená adheze, logicky převodovka nepodřadí, protože by prokluz kol byl ještě větší.
K tazateli - nepozoruješ při tom blikání snížení výkonu motoru? Motor nejde do otáček?
Hoj dnes to zkusím projet je čerstvý sních tak co to bude dělat za chaos,při rozsvícení zavady mi vykon klesne a nejde vyřadit.projdu taky kabely snad nekde není studeny spoj.večer pisnu.
Převod.Sensodrive jeto vlastně obyčejna převodovka ale řízená né táhly ale elektromotory a je tam čidlo otáček při sniženi rychlosti by mněla převodovka podřazovat ale misto toho mi vyskakuje zavada tak nevim pravě jestli to je převodovkou nebo prokluzuje spojka a počitač zaznamenává prokluz neboli adhezi.
A jeje, blikajici kontrolka u Sensodrive. Citronovej pru*er.
1. Nech si zkontrolovat baterii, jestli je OK, nebo KO.
2. Zajed k Citronum, at Te aktualizuji software prevodovky (vyresi 80% "zavad" se Sensodrive)
3. V krajnim pripade si nech vymenit ovladani spojky (to by se ale melo ukazalo na diagnostice).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.