Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault megane 1.9.tdi 59kw

Od: kuba7255® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci se zeptat co říkáte na auto renault megane kombi 1.9. tdi 2002 59kw Mám v plánu si ho koupit.

Na co si dát pozor u tohodle auta sauto.cz/...

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

4x

U tohodle auta mám jen jednu radu nekoupit.

Potvrzuji radu Albatrose - i já jsem si už své se služebními Renaulty užil a o tom, že bych to auto kopil domů bych přemýšlel snad jedině v deliriu tremens. Neuvěřitelně poruchové auto, a poruchy dost fatální - motory, převodovky, spojky a pod. Ovšem má to zase jednu výhodu - díky tomu, že majitele firmy stály ,,levné´´ Rencky tolik peněz v opravách, tak už kupuje Fabie a Octávky, které se mu předtím zdály přemrštěně drahé :)

hodnocení

tak děkuji..

gocars*
hodnocení

2x

Dobrý den, ano, tento model, jak je zde uváděno, určitě není ta nejepší volba. V této cenové relaci se doporučuji zaměřit na modely jako je Octavia I nebo Focus mk1, dají se za podobné peníze také koupit. Focus o něco v lepším stavu než Octavia. Jen je problém u Focusu, s naftovm motorem, u kterého často odchází čerpadlo. Naopak nafta u Octavie je lepší než benzínová varianta.

Nicméně u každého auta je spousta věcí, na co si dát pozor. Pokud budete mít zájem, můžu Vám pár věcí napsat, na co si dát pozor, nebo jaký vůz spíše vybrat. Více v soukromé zprávě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]