Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chystám se na nějaký čas svoje auto šoupnout do garáže a nějakou dobu na něm makat, vařit, lakovat a tak dál. Jenže potřebuju mít neustále auto na ježdění. Proto bych chtěl poradit nějaké levné staré auto, které je spolehlivé a nebudu do něj muset tolik vrazit. Prostě něco, co do 10ti tisích koupím (se zaplacenou ekodaní pokud možno) a budu s ním třeba pět měsíců jezdit a pak ho dám dál nebo si ho nechám jako záložní nebo ségře nebo tak něco. Prostě nějakou šunku starou, ale v dobrém stavu, která není pračka na prachy. Koukal jsem na Starou fiestu 1.1, ale nevím...Pomožte mi nějakými tipy Díky
Přesně takový žihadlo mám doma taky jako druhý auto.Je to Peugeot 106 r.v. 92 , 1.1 obsah. Koupil jsem ho před čtyřma rokama za cenu kola z Teska. A naprostá spokojenost, noc to nežere, ani to zase tolik nehnije, nato že stojí celou dobu venku, technická v pohodě. Teď v tom lítá syn s čerstvým řidičkem, a ani se člověk nějak neděsí kdyby to někde štrejchnul. Tohle auto je v pohodě a dokonce i pěkně frčí.Ale to záleží jaký kousek člověk sežene.
V Tescu mají dobré šunky. A nebo zajet do Polska.
Za tuhle cenu bych se snad ani nezaobíral nad tím, co by to bylo za značku, hlavně aby to bylo pokud možno po čerstvé technické, nemělo moc koroze a zaplacenou ekodaň, protože u takto starého auta by byla nejméně 5 000 ale spíše 10 000, takže minimálně polovina hodnoty auta. A ty fiesty, pokud by byla zachovalá tak bych ji klidně koupil.
Název otázky se změnil. Moje odpověď již nemusí být ve všech částech aktuální.
Díky za odpovědi Zluste ještě nějaké jiné typy, nebudu kupovat favorita, když nebo feldu, když feldu už mám
Zkuste prosím nějaké typy podle zkušeností, dík!
Punto 1,2 8V, ty se rozdávaj skoro zadarmo a vůbec to neni špatný auto, podle mne lepší naž Fabie, jak prostorově tak technicky.
Ale v podstatě jakýkoliv auto který funguje, neni shnilý, není ptřeba platit ekodaň, má technickou aspoň na rok a pneu jsou ještě použitelný (hlavně zimní)
a jaké by sis představ oval Oktávku za 10 000kč nekoupíš helee kup favorita nebo felicii a jestli jí máš tak sám budeš vědět ze je to bezproblémové auto které vyškrábně vše to je na tom to nejlepší já mám favorita v benzínu a jsem spokojen hlavně ten motor je jednoduchej jak facka žádné zbytečnosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.