Nejste přihlášen/a.
ahoj chci se poradit volal jsem ted s tim to prodejcem
a rekl mi,ze zadne auto co ma v inzeratech uz nema,ze to bylo hned pryc a prej,ze to dlea tak,ze veme zakaznika a jede s nim do Nemecka a tam vyberou vhodne auto,ze prej si muzu obvolat lidi,kterym ho sehnal,ze neni podvodnik apod.
Prej,ze umi smluvit cenu a nebere si velkou provizi a kdesi cosi to je fuk . spis mi jde o to jestli ho nekdo neznate,protoze ja prece nesednu na vlak jak on rika s 60 tis v kapse a nepojedu s cizim chlapem jakoze do nemecka a on me nekde na dalnici placne sebere prachy . Zni to mozna smesna jako bych byl podelana 18ctka,ale myslim to vazne nezda se vam podezrele,ze by ten clovek byl tak hodny,ze by tahal lidi do Nemecka,kde jsou auta ted drazsi nez v CZ a zhanel jim auta v top stavu za cenu o ctvrtinu mensi nez sroty v soukrome inzerci na bazosu? Zadarmo prece ani kure nehrabe.
Ale on přece neříká, že to dělá zadarmo. Budu chtít z toho nějakou provizi. Já bych se toho asi nebál, spíše bych to využil. Jestli má opravdu zkušenosti. Pokud nabízel nějaké kontakty, tak tam na ně zavolat a zeptat se.
Tak ja si ty cisla nevzal rikal at mu poslu prestavu o aute a on mi nabidne co sezene,ale neverim,ze mohl koupit audi z inzeratu tak aby na tom vydelal aspon 5 tis.
No tak teď nevím. Sežene, nebo Vás vezme s sebou? Vím, že někdo to opravdu dělá, že si třeba na netu vyberete auto a on vám ho za provizi přiveze. Ale to mi tedy přijde divné kupovat něco co jsem viděl jen na obrázku. Měl byste jet s ním, on sjedná slevu(dle jeho slov asi ano) a pak mu zaplatíte to, na čem jste se domluvili...
on mi rekl,ze mi obvola 20 aut a na 2 srazi cenu o 20 tis coz je trosku divne ne? u aut co jsou v top stavu
ja mam stach mit u sebe 70 tis a jet nekde mimo domov a vzit si s sebou ted nemam koho kazdej by se mohl vykaslat na to,ze kupuju auto. ale ty auta co tam ma na fotkach vypadaji fakt moc pekne a presne ve vybave co chci,ale tady stoji proste tak 80 tis
Pokud se domluví a umí vyjednávat, tak sundat cenu o pár set euro není až tak problém. Pro němce tohle jsou staré pekáče a němec je nakonec rád, že ten krám rychle zmizne. Ne každý, ale těch 10% určitě - často do inzerátu nasadí vyšší cenu než jakou skutečně chce a sleví celkem snadno.
Pokud si řekne provizi třeba 5k a jede tam 10x za měsíc, tak má 50 tisíc za 5 dní práce. Že vás majzne a sebere prachy bych se až tak nebál - můžete si nechat ukázat jeho doklady, značku auta = pak se ví s kým jste odjel a je snadno dohledatelný a loupež je pro něj nesmysl. To by musel být úplný magor...
diky za reakci. ted cekam jestli odepise na ty pozadavky jak slibil,protoze po telefonu vic nevyresime on musi neco najit a nabidnout. mezi nama na mobile. de neni nic zajimaveho. oslovil sem jendu firmu a ta mi nabidla 17 let starou audinu za 135 tis. ja hledam golf,octavia, A4, PASSAT B5 motor 66-81 kw za 70 tis a to na mobile. de sice sezenu,ale kdyz pripocitam veskere naklady vyjde to na 90 tis. a ja chci proste auto za 70 tis na papirech v CZ
presne to asi radej udelam radej dam 100 kc za vyber a ulozeni nez prijit o vse.
dostal sem dneska kontakt aj na jineho cloveka primo tady od nas od zakaznika,ze je vpohode,ale jako to jsou ldii co prave chteji vydelat 30 tis na aute a to auto fakt stoji tam tak 70 ted sem se dival a kilometry jsou kolem 350 tis
Pokud by jste zvažoval nákup vozu v ČR a chtěl mít jistotu, že vozidlo je v suprovém stavu, není kradené, stočené či nemá další vady, jakou jsou třeba i závazky třetích stran, klidně zde na sebe zanechte kontakt, třeba email
Jinak co se týče dovozů z DE, tak výše uvedený postup je zcela normální, pak jen záleží, jestli vybrané auto je opravdu v tak dobrém stavu, jak Vám budou všichni popisovat. Případný výběr hotovosti až v DE je dobré řešení, jen u vyšších částek je potřeba tento výběr udělat v bance, karty mají většinou limit na výběr z bankomatu...
pri cene co resim neni problem navic sem zvysil limit na 150 tis.
kontakt je hezky,ale ja chci sis slyset jetsli je realny koupit auto co zadam za takove penize me rikal bazarista muj zakaznik,ze bez sance,ze octavia 10-12 let tak 150 tis v peknem stavu
Vždy se něco najde...je to jen o hledání a hledání a u Octavie to platí dvojnásob. Za 150tis Kč už se dá docela slušně vybrat. Teď je záleží na preferované značce, modelu a motoru (benzín nebo diesel). Jak jsem zmiňoval, u Octavie je to docela složité, najít nějaký pěkný kus, ale není to nemožné, ale za 150tis Kč už jsou i jiné možnosti, než se zaměřovat pouze na dosti předraženou Octavii
ten chlap se me ptal kolik na to mam. ja na to mam 250,ale proste chci auto na litacku kolem komina,takze max 70 tis,ale pozadavky jsou: central dalka,Palubak, rad bych vyhrev sedacek a pekny interier tee uplne social edition jsme zatizeny na obyvakove typy,takze takova lancia lybra me dostava,ale takovy auto nahradi pouze passat B5,5 v plne kuly a neni s motorem 66 nebo 81 kw
sauto.cz/... takovy interier,ale todle je tuzing to je prekopavka,ktera nemuze mit nikdy ESP a jeste to ma navic 6kvalt dodelanej
Jestli to máte mít kolem komína jen, tak doporučuji spíše benzínový motor, je daleko lepší na údržbu a provoz při kratších trasách, než třeba naftový motor. Zajímavá varianta je i Mondeo, s benzínovým motorem...
Ale je to docela složité, záleží vždy na ideálním výběru, klidně zde na sebe zanechte email, hodil bych Vám tam nějaké zajímavé varianty. Ať to tady nespamujeme
Dle Vašich výpočtů tankování, předpokládaný nájezd km ročně je cca 5 až 6tis km. V tomto ohledu se Vám určitě nafta v konečném důsledku nevyplatí. Ano, sice do benzínové auto si veme o cca 2l více než nafta, ale při nájezdu 6000km ročně, to dělá rozdíl cca 3000Kč, za 5 let provozu to dělá cca 15tis Kč. Přesně tolik stojí nové turbo u diesela, vstřiky = jeden za 7000 Kč, čerpadlo a dalších několik věcí. Je pravda, že Favorit si rád pčicucne, ale s novějšími benzíňáky, se dá jezdit klidně kolem 7l na 100km. Takže určitě bych ještě pořádně zvážil rozdíl benzín x nafta...
doplněno 28.01.14 23:08:OK, v tomto případě vám přeji dobrou ruku při výběru
benzinak me sezere zaziva cokoliv od favorita nahoru mi sezralo mesicne vic jak 3 tis kc. do naftaka nankuju 1x za 2 mesice
Dekuji za snahu,ale jsme z oboru jsme prodejce autodilu(vim co kolik stoji a co odchazi na cem nejvic) jse primi prodejce,takze jsme v kontaktu s mechaniky denne! a plati tam zavorka znova.
za svzuj zivot jsme mel auta s objemem 1,2,1,4, 1,4 T, 1,6 1,8 a 2 litr benziny stylem co jezdim sem mel za ty roky u benzinaka spotrebu v prumeru 11 litru. diesely jsem mel 1,4, 1,7 a 3x 1,9 od ruznych vyrobcu a ani po nachipovani jsme se nidky nedostal v zime nad 8 litru spis sem mel prumer 6,5 nafty, bionafty, SM 30 a repkoveho oleje s marketu. olej zere krasne i CR napr v JTD timpadem mi naftak vychazel vic jak 2x levneji.
vybiram si motory na ,ktere jsou nejklevnejsi dily. to,ze repas turba stoji 7500 nebo vstrik 500 kilo na rotacce me netrapi,protoze se mi to za 3 roky zaplati. samozrejme kdyz si koupim moderni nejaky CRDI,kde vstrik nesezenu na vrakacu a repas bude nemozny,tak muzu auto zahodit nebo se povesit.
uvedu dalsi zkusenost: firemni peugeot 206 1,1 a 1,4 litrovkou jezdim sice svizne,ale kombinovane za 7,3 kdybyhc jezdil jen mesto mam 8,3 jak nic a to je auto co ma 90 kg a takovy objem s tou 1,4rkou je to konec tomu kdyz spapu na krke pod 8,5 se nejde dostat.
takze si nedokazu predstavit,ze mam adekvatni auto k motoru 1,9 TDI 81 kw coz je asi nejaka brutalne silna 1,8micka by dokazala spolknout kroutak dieselu a vylete taty ty kopce.
jinak kdybyhc zapomen na nevetsi poruchy benzinaku coz jsou lambdy,civky,tesneni pod hlavou a casto se repasuji hlavy-podpalene ventily, praskaji daleko casteji parohy, reznou daleko rychleji vyfuky tak si rad benzinaka koupim ma vyhody- rychle se zahreje- krasne topi, je tichucky a kultivovany ve vetsine pripadu bez vibraci, plynule rozjezdy pokud neni KO dvouhmota jako u ropy
takze asi takto vim proc chci naftaka. kdybych mel daleko vetsi prisun benzinu,tak si koupim benzinaka,ale naftaka zaleju olejem a sem kral rocni provoz me stoji tezce pod 10 tis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.