Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám dotaz. Před dvěma roky jsem koupil favorita, ovšem jsem ho pak už nepřihlásil. Teď přemýšlím, jestli mám koupit nové auto a jestli jde favorit rovnou zlikvidovat bez předchozího přihlášení do registru (tudíž zlikvidovat, ale aby se nemusela platit eko daň). Děkuji za odpovědi.
když šlo auto koupit bez přihlášení do registru, půjde i zlikvidovat bez ohledu na registr, akorát tam pak nechoďte vyřazovat auto ke kterému nejste přihlášen
však jasný, ale normálně platim pojistku a tak... aby s tim nebyl nějakej problém... přece každý auto pak musí bejt jakoby zlikvidované, ne?
jek jednoduché projdete-li si toto fórum,tak nalezente na toto několik odpo.
Můžete trvale vyřadit,ale nejprve se musíte k autu přihlásit a inhed zrušit!Ovšem budete muset zaplatit ne ekopoplatek jakože na likvidaci autovraků,ale správní poplatek 800kč.
Pkd by bylo na mně a mohl bych o tomto rozhodnout,tak bych to takto neumožnil bez předchpozího zaplacení i ekopoplatku (tj pro Vás ve výši 10 000)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.