Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Likvidace auta

Od: notorick odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

mám dotaz. Před dvěma roky jsem koupil favorita, ovšem jsem ho pak už nepřihlásil. Teď přemýšlím, jestli mám koupit nové auto a jestli jde favorit rovnou zlikvidovat bez předchozího přihlášení do registru (tudíž zlikvidovat, ale aby se nemusela platit eko daň). Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

když šlo auto koupit bez přihlášení do registru, půjde i zlikvidovat bez ohledu na registr, akorát tam pak nechoďte vyřazovat auto ke kterému nejste přihlášen

notorick
hodnocení

však jasný, ale normálně platim pojistku a tak... aby s tim nebyl nějakej problém... přece každý auto pak musí bejt jakoby zlikvidované, ne?

jek jednoduché projdete-li si toto fórum,tak nalezente na toto několik odpo.

Můžete trvale vyřadit,ale nejprve se musíte k autu přihlásit a inhed zrušit!Ovšem budete muset zaplatit ne ekopoplatek jakože na likvidaci autovraků,ale správní poplatek 800kč.

Pkd by bylo na mně a mohl bych o tomto rozhodnout,tak bych to takto neumožnil bez předchpozího zaplacení i ekopoplatku (tj pro Vás ve výši 10 000)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]