Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechce nastartovat

Od: arakain77* odpovědí: 7 změna:

Ahoj lidi.

Rád bych se chtěl dopátrat,proč mi Opel Astra 2,0DT nechce nastartovat při -5,a víc.Prostě to nekrkne ani při několikanásobném žhavení.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

punker*
hodnocení

2x

Necháváš žhavit jen po dobu svícení kontrolky? Zkus nechat žhavit 10-15sekund a na kontrolku se nedívej.

Já mám na alfě 156 1.9JTD 77kw KO žhavení a po třech krátkých pokusech sem to navrknul i v -8°C ještě uvidím jak to chytne ráno,kdy má být -11°C.

doplněno 26.01.14 17:42:

Taky tam mám aditiva no,ty tomu zřejmě taky pomáhaj :)

hodnocení

0x

A baterii máte starou jak?

Při plusových teplotách nastartujete v pohodě?

arakain77*
hodnocení

Baterka je dostatečně funkční.Točí to dobře.Jen chytnout nechce.

hodnocení

0x

a žhaví to vůbec? můžou být mrtvé žhavičky

hop®
hodnocení

0x

Nekrkne? Jako neotočí anebo točí ale nemá snahu chytit? Pokud je to druhá možnost, asi bych zkontroloval funkčnost žhavení, kontrolka na palubce není směrodatná...

tesyk*
hodnocení

0x

Když mi v zimě přestal startovat Patrol, tak jsem vyměnil palivový filtr...nepomohlo to, tak jsem vyměnil žhavící svíčky...nepomohlo to, tak jsem nechal zkontrolovat čerpadlo a zjistilo se, že dává nedostatečný tlak při nižších teplotách, protože nafta zhoustne a už jí to neprotlačilo. Tak jsem ho nechal vyměnit. Když to sečtu dohromady, tak ta sranda dohromady přišla na 60.000,-

hodnocení

0x

vidim to na k.o. žhavících svíček odpojit žhaviče vzít žárovku jedna strana plus baterie druhá přívod žhaviče pokud se žárovka nerozsvítí je žhavič mrtev

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]