Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi.
Rád bych se chtěl dopátrat,proč mi Opel Astra 2,0DT nechce nastartovat při -5,a víc.Prostě to nekrkne ani při několikanásobném žhavení.
Necháváš žhavit jen po dobu svícení kontrolky? Zkus nechat žhavit 10-15sekund a na kontrolku se nedívej.
Já mám na alfě 156 1.9JTD 77kw KO žhavení a po třech krátkých pokusech sem to navrknul i v -8°C ještě uvidím jak to chytne ráno,kdy má být -11°C.
doplněno 26.01.14 17:42:Taky tam mám aditiva no,ty tomu zřejmě taky pomáhaj
Nekrkne? Jako neotočí anebo točí ale nemá snahu chytit? Pokud je to druhá možnost, asi bych zkontroloval funkčnost žhavení, kontrolka na palubce není směrodatná...
Když mi v zimě přestal startovat Patrol, tak jsem vyměnil palivový filtr...nepomohlo to, tak jsem vyměnil žhavící svíčky...nepomohlo to, tak jsem nechal zkontrolovat čerpadlo a zjistilo se, že dává nedostatečný tlak při nižších teplotách, protože nafta zhoustne a už jí to neprotlačilo. Tak jsem ho nechal vyměnit. Když to sečtu dohromady, tak ta sranda dohromady přišla na 60.000,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.