Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chci se zeptat zda potřebuji pro zrcadlení obrazovky z mobilu/tabletu přes mirrorlink do novéhoho vozidla toyota yaris (systém toyota touch 2) nějaký speciální kabel? Protože jsem svůj telefon Sony Z3 compact, tablet Sony Z3 compact i přítelčin S4 mini (všechny podporují mirrorlink)neúspěšně zkoušel připojit klasickým USB-micro USB kabelem k audio/PC zařízení v Toyotě Yaris (zkoušel jsem 4 různé kabely). U S4 mini jsem měl na displeji napsáno, že probíhá zrcadlení obrazu, ale nic se na systému Toyota touch neobjevilo. Když jsem spojil svůj Z3 compact + tablet, tak se neobjevilo vůbec nic a mobil vydával zvuk, jako že se stále připojuje a odpojuje..
Děkuji
Problem je udajne ten, ze Toyota podporuje jen 3 roky stary MirrorLink 1.0, kdezto vsechny novejsi telefony maji (nekompatibilni) 1.1.
Viz diskuze pod timto clankem (hledej [Ctrl-F] "Mirror").
doplněno 04.10.15 21:49:Starsi mobily s MirrorLink 1.0 by s Yarisem mely fungovat.
P.S. Necetl jsem tu (anglickou) diskuzi do konce. Je tam vice nez 100 prispevku s dotazem na MirrorLink.
doplněno 04.10.15 22:02:Z te diskuze odpoved z 27.dubna 2015:
Currently the only phones compatible (for Mirrorlink) are:
Samsung – Galaxy S3 and (Note 2 are some issues on this)
Nokia – 700, 701, 603, 808, N9.
Nokia – N8, E7, C7, X7, C6-01 once on Symbian OS 10.1 or later
svůj telefon Sony Z3 compact, tablet Sony Z3 compact
Ze stejne odpovedi z 27.4.2015 vyse plyne, ze vyrobkum Sony Toyota zakazala se pripojit pres MirrorLink.
" The reason is because Sony have not limited what is accessible via Mirrorlink, (for example it would be possible to play a game on your satnav head unit via Mirrorlink whilst driving)."
Ta diskuze je nekolik mesicu stara. Nejlepe asi poslat email na zastoupeni Toyoty v CR, jestli uz nahodou nemaji novy firmware i pro MirrorLink 1.1 nebo jestli ho vubec planuji.
Hodne lidi je stejne nespokojeno jako ty. Prece jenom to funguje jen snad s 8mi telefonama To by tuhle funkci snad ani nemeli uvadet, kdyz je skoro nanic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.