Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citroen xsara picasso : hever,žárovky

Od: lukynda1* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,nevíte nikdo kde by se daly sehnat náhradní žárovky s pojistkami a hever.Nedávno jsem koupil citroen xsara picasso (2004) a nemá to vůbec nic s povinné výbavy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Vrakoviště na hever a žárovky jakoukoliv UNI sadu i s pojistkama, nebo taky zkus vrakárnu.

hodnocení

0x

Já bych zkusil v masně nebo zelovocu .

Teď vážně-mají v kauflandech,albertech jistě i tesca ,Jinak možná nejdražší koupíte téměř u každé čerpačky.potom u každého prodejce aotomoto dílů,lepší je vypsat si jaké žárovky třeba a koupit zvlášt,jednak vyjdou levněji než servisní sada a navíc (osobně jsem ani nesháněl)jsem neviděl servisní na své auto ,resp,nemám na autě H4 ale H1 přičemž všechny servisní asady obsahují H4.Pkd budete shánět originální zvedák,bude zbytečně drahý (jako nový),poslouží jakýkoliv ,která je na vyšší hmotnosti než je hmotnost Pikača.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]