Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo pojede první?

Od: humbucker* odpovědí: 14 změna:

Ahoj. Mé nejmladší dítě, fungl novej řidičskej utřinos, vytvořil na Fake Booku, takovouhle dopravní situaci. Je křižovatka, není ničím rozlišená a nastejno k ní přijedou tato auta se zapnutýma majákama. Policie, hasiči, záchranka a vládní vozidlo. Otázka tedy je napsána. Kdo pojede nejdřív?

doplněno 24.01.14 22:07:

Právě mě napadl další zádrhel. To samé, ale přijedou tam předsedové čtyř vládních stran. Ti tam provedou co? Sednou si a budou se snažit dojednat nějaký konsensus?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Strana a vláda.Alespon za nás, kdysi dávno to byli auta s absolutní předností jízdy.

hodnocení

2x

Samozřejmě,že vládní vozidlo.To má vždy absolutní přednost:)

doplněno 24.01.14 21:55:

Zase druhá *zed*

martinhajek*
hodnocení

2x
ten nejrychlejší :-D

albatros498022*
hodnocení

1x

Zkus nepustit vládní auto, to je jako si nasr... do vlastního hnízda.

humbucker*
hodnocení

Já jsem zaznamenal tip na to, že to budou HASIČI, protože jsou největší a nejtěžší a cestu si nekompromisně prohrnou.

ladinpraha*

To ne, protože všichni řidiči, kromě toho ve vládním vozidle, jsou zodpovědni za následky své jízdy.

cuca*
hodnocení

0x

Pochopila jsem to jako vtipek? Nebo ditko ceka reseni =prednost prave ruky, ovsem u nas je bezne, ze majacci proleti krizovatkou hlava nehlava, takze bude spíše velke bum :)

humbucker*
hodnocení

Ano, mé mladé dvacetileté děcko, pořád vymýšlí různé, většinou šílené situace a nosné myšlenky, které občas vypustí, mezi své nechápající okolí. Má to dost těžké, to okolí.

luigicze

Jak můžete použít pravidlo pravé ruky, když je to křižovatka se čtyřmi cestami a na každé dojíždí souběžně auto? :)

hodnocení

0x
Čistá teorie, ztráta času...
Na takových křižovatkách (někde v poli) se vládní vozidla nepohybují. A pokud by se i pohybovala, tak ti policajti jsou tam dávno před nimi a dělají pánům cestu. Ideální by bylo, kdyby do nich pořádně vrazili ti hasiči a odvezla je černá sanitka.
Pošlete synka dělat něco pořádného, ať ho takové myšlenky přejdou.
sebod*

Už se to tu řešilo před rokem

www.poradte.cz/.../1671-tak-co-myslite-kdo-pojede-jako-prvni.html

daniell*
hodnocení

0x

rovnice život - majetek , Záchranná služba (nejvíce spěchá zachraňují životy) Hasiči (život a majetek) Policie ČR (Majetek) městská,obecní a jiná policie a potom vládní vozidlo (to vlastně nikam nespěchá). V praxi by se asi takto zaráz na křižovatce nepotkali.

rora*
hodnocení

0x

Tahle situace kolovala internetem už kdysi dávno, jak jsem to četla, hned mi ten obrázek naskočil. Dejme všem blinkr doprava a je po problému. ;)

vanad1*
hodnocení

0x

Absolutní přednost má řidič s modrým výstražným světlem, jako první pojdou hasič, pak záchranka, pak policie a nakonec vládní vozidlo.

Pořadí máte dáno i telefonními čísly tísňového volání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]