Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tukanec na silnici

Od: papousek11* odpovědí: 9 změna:

DObrý den dneska jsem nedobrzdila tuknul jsem cca ve 30 km rychlosti auto predemnou. auto které jsem naboural nemělo nic poškozeného ale bylo plne lidi. Zeptal jsem se ridice zda jsou vsichni ok a rikal ze jo ze nikomu nic neni podival se na auto a rekl ze to nebudem resit a odjely jśme kazdy svou cestou. Chtel bych se zeptat kdyby treba zítrazjistil nekdo s toho auta ktere sem tuknul ze je zraneny treba ze ma bloklej krk mohl bych s toho mit nejakej problem? kdyz ridic nic neresil a rekl ze je vse ok a odjel?

Dekuji za odpovedi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

Byl by to z jeho strany dost problém s odstupem dokázat souvislost s nehodou. ostatně tím, že odjel s tím, že se nikomu nic nestalo vzal odpovědnost na sebe.

jm*
hodnocení

1x

Neznáte se, nezná Vaši spz, protokol nebyl sepsán? Neviděl bych v tom žádný problém a ničeho bych se nebál.

hodnocení

1x

Myslím, že policie má jiné starosti, než hledat auto, které údajně způsobilo podobnou nehodu. A taky se mi zdá, že toho řidiče by vyhodili, kdyby jim řekl, před týdnem do mne ťuklo tohle auto a dnes se objevily komplikace mého cestujícího. Pokud není sepsám záznam o nehodě, kde to podepíšeš, není nic podloženého písemně. Vůbec bych se tím netrápil.

buss

Jsou povinni se tím zabývat a nemohou nikoho vyhodit! Takový případ se nestal popré.

Samozřejmě, že nemyslím, že by tazatele nějak fyzicky vyhodili ze služebny. Musí přijmout oznámení a musí konat, ale v praxi to je tak, že po měsíci pátrání napíšou, že oznámení bylo odloženo.

cuca*
hodnocení

0x

Pokud jsi mu nedal kontakt a adresu tak ti to ani snad nikdo nedokaze.zalezi na lidech, zrovna nedavno jsme se o tom bavili v praci, dotycny dal po nehode cislo, telefon a druhy ucastnikn druhy den nahlasil nehodu na policii.jenze tam slo o skodu, kde neni dobre to zamaznout penezi, ale lepe sepsat to na tom hlaseni onehode a podepsat to.tady to je jiny pripad, z toho by nemelonic snad byt...takovych tukanecku e stane, neni zaznam, neni dukaz

papousek11*
hodnocení

Ridic rikal ze to resit nebude a odjedem adresu spz ani cislo nema ale bojim se aby treba pak nehledaly policajti moje auto a aby treba po me nevyhlasily patrani ze me hledaj protoze vi jak vypadam a on mel v aute lidi a mohl by je pouzit treba jako svedky ja mel v aute take 2 lidi a tim ze odjel tak vzal odpovednost za sebe? a nemohlo by se treba stat ze zitra prijde na to ze ma ruplej vejfuk a bude to po me chtit zaplatit? mam docela strach s toho abych se nedostal do maleru treba odjeti od autonehody ale kdyz s tim souhlasil a nabidl mi to sam tak sna d ne

cuca*

Uz se tim netrap, jak rikam pokud je skoda, vyplnit zaznam, nekteri jsou schopni pak z toho vyrobit desetitisicove skody, a z logiky veci, kdy by se mi zablokuje krk nebudu volat druhy den policii, ta se ma prece jinak volat hned, ale to bychom probirali porad dokola.netrap se, vim ze to pak stale srotuje v hlave:)

buss
hodnocení

0x

Ano, je to možné, pokud by byl schopen identifikace vozidla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]