Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava aut - název

Od: gubaxan® odpovědí: 10 změna:

Zdravim.
Poradte mi prosim s nazven společnosti, která se bude zabyvat upravou aut - tim myslim vzhled.

Nebo jestli někdo nevite jak se to da dohledat - myslim zkratky a k nim vysvětleni

třeba jako - LAM - Look At Me

ADIDAS - All days I Do Sex nebo tak nějak...

Chci vymyslet něco zajimaveho a aby se to lehce zapamatovalo, bude se to lepit taky na kufr auta - reklama.

Diky moc za rady a napady :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

CCCP - Custom color car painting

hodnocení

Hodně kreativni napad :)

cuca*

*palec*Super ovsem pripojit pod to logo i ten vyznam, no to zaslouzi oceneni nejmin nejakou super vodeckou z ruska, jestli to pouzijes

gumidek*

Jako první mi ta zkratka připomněla COP či ČKP :-D

jm*
hodnocení

0x

Sport-Cars

hodnocení

nad tim jsem přemyšlel,ale naše uprava bude pouze - změna barvy vozidla

cuca*
hodnocení

0x

Prace pro reklamku, ald treba nekdo poradi.jde o tuning?

T4U -tuning for you

hodnocení

nejde o tuning.

jak jsem psal vyše-jde o změnu barvy vozidla...

tonovaní skel, polep auta zlatou folii anebo přestřikani tekutou ochranno gumou...

cuca*

Tak bych tam zapracovala slovo facelift, ovsem s nejakym autem na te reklame, aby vam spis nevolaly starsi zoufale zeny, tak hodne stesti

hodnocení

:))

Auto tam určitě bude :)

no docela jste mi pomohla , doplnila jste moje myšlenky :)

ale když někoho něco napadne dal,budem radi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]