Zdravim. Mám v kůlně pionýra jehož jsem sice majitelem ale používal ho léta otec takže jsem ho po svém přestěhování nepřehlásil z kraje do kraje. Má to ještě sešitek jako techničák a malou espéžetku. Chtěl bych ho teď zprovoznit a legalizovat. Pojištění platím vytrvale celou dobu ale pincek NIKDY nebyl na STK. Kde začít s úřady? Prvně bych měl asi nechat vyměnit TP a SPZ a pak na STK. Nebo napřed nějaká registračka pak na magistrát a znova na STK? Znova pro šťouraly opakuju že pojištění platím takže se nemusim bát že by dluh na ČKP byl dražší než celý mustang.
To by měl být nejlogičtější postup. Kdyby náhodou prskolet neprošel ušetřilo by mi to další výdaje. Bohužel se mi něco plete že mi na magistrátě popisovali jiný postup když jsem se na to ptal při vyřizování papírů k autu. Jenže to už je nějaký pátek a já to zapoměl. Doufal jsem že se ozve někdo kdo už řešil stejný problém. Každopádně oběma dík.
danys*
máš to normálně přihlášený a tím to hasne. akorát je propadlá technická a změnil si bydliště. pokud spadáš pod jiný odbor dopravy, tak to nech změnit. pokud spadáš pod stejný, tak bych to možná ani neřešil
osoba registrovaná k vozidlu jako provozovatel jlásí každou změnu do 10 dnů na úřad v místě svého trvalého pobytu
absolvovat TP a pak se přihlásit tam kde máte trvalý pobyt , pokud je původní značka z jiného kraje musí se vyměnit, na novou značku se lepí kontrolní známka dokládající platnost TPproto je platná TP nutností
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.