Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat Multipla 1,9JTD první generace

Od: kamilll* odpovědí: 3 změna:

Má někdo zkušenost s ojetinou Fiat Multipla 1,9JTD (77, 81, 85kW). Zajímá mě Váš názor, zkušenost - spolehlivost, spotřeba, ... cokoliv, co o tomto autě víte - KLADY, ZÁPORY, co jste četli, slyšeli... (jen design nehme stranou :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

volvomen*
hodnocení

0x

Dobrý večer...určitě bych zašel na nějaké forum...či Fiat club...tam se toho dozvíte spoustu...

hodnocení

0x

Mám zkušenosri pouze s mareou 1.9. JTD 77 kw rok 2000 a to pouze ty nejlepší.

Měl jsem jí 8 let a při prodeji měla naj.342 226 km

Motor 2x rozvody,2 x žhavení,řemeny a kladky, termostat, přepadové hadičky a čidla fáze horní a spodní.

Takže vstřiky, čerpadlo, dvojdmota ani turbo jsem neměnil.

motoricky naprosto ideální

Co se týče auta, tak těžce poddimenzovaný podvozek.Ramena se měnily jak na jezdícím páse a koroze to auto bohužel sežrala.

hodnocení

0x

Jezdil jsem ho přímo s tímhle motorem - motor je velmi dobrý, řazení mírně nepřesné, ale ne nějak zásadně, po technické stránce jsem neměl problém, auto je velmi prostorné a pohodlné, při jízde docela stabilní. Trošku zvykání vyžaduje palubka - nepalubka, ale je fakt lepší sedět vevnitř, protože tak člověk nevidí, jak je to auto hnusnýýýýý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]