Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Incident s autem.Problém?

Od: humbucker* odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Stala se takováhle příhoda. Jel jsem s kamarádkou jejím autem a před přechodem pro chodce jsem naštěstí stačil dobrzdit za Oktávií, kterou zahamoval kůli chodkyni, chlap v tý Oktávce. Protože se nic nestalo, tak jsem ho objel po tom co on popojel za přechod a zastavil. My jsme pokračovali dál k bance, kam bylo ještě nutno zajet. Tam i za mnou dojel ten motorista a zeptal se mě, proč jsem ujel od dopravní nehody. Šel jsem se podívat, co se jako mělo stát, během té dopravní nehody. Nebylo na tom zadním nárazníku vůbec nic. Nemohlo na něm cokoliv být. Vůbec jsme se navzájem nedotkli. Ten nárazník měl pokrytý špinavou vrstvou sněhu, na které nebylo vůbec znát jakékoliv její porušení. Ten šílenec se snažil na tom nárazníku něco najít a na jeho na horní hraně našel drobné poškození o ploše asi půl cm2. Já jsem změřil výšku naší přední značky, jejího horního plastového okraje a výšku toho místa s poškozením. To bylo asi o 3 cm výše a asi o 2cm za vypouklinou toho nárazníku. I kdybych to do něj nějak napálil, vůbec bych na to místo nedošáhl. Nevím co ho vlastně vedlo k myšlence, že jsem vůbec do jeho auta najel.V různých podobných podivných situacich se snažím přijít na to, co za tím je, a napadlo mě, že se mu po tom jeho brutálním zabrždění, něco pohnulo v kufru a on nabyl přesvědčení, že byl mezi námi nějaký kontakt. Stejně chtěl pořád volat policii a tak jsem mu řekl, že jestli jim má co ukázat, tak ať volá nebo uhne, ať mohu odjet. Blokoval nás. Dost se rozčiloval, když jsem si taky ofotil ten jeho zadek s číslem. Řekl jsem mu, že proto, aby si nemohl ten nárazník náhodou vyměnit za jiný, nabouraný. Tak, bude s tím ještě nějaký problém?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Poslat ho do někam!

Pokud si neustále myslí,že jste mu způsobil škodu,kterou jste neuznal,měl ihned zavolat PČR! Je dobře že jste si nafitil jeho "poškozené" auto!

hodnocení

1x

Asi ano, tak jak už bylo komentováno. Ale napříště: nebylo by gentlemanské se po takovém "incidentu" zastavit také, pozdravit a poptat se jak se věci mají? Tomu prvnímu řidiči byste tak vlastně vyrazil zbraň z ruky, pokud skutečně nedošlo k dotyku. Tak jste mu dal příležitost alespoň vybít se z úleku či zlosti.

Vás by napadlo zastavovat? Když se nic nestalo? Mě tedy ne, to bych zastavoval obden.

erikch*

...jsme češi...víc k tomu není co dodávat :)

ukulele*

dědo z brna, vy by jste mi mohl dělat tady na poraďte mluvčího, sám bych to lépe nenapsal

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Chlapi, nebyl čas s ním řešit blbiny.Když se nic nestalo. Banka zavírala za 5 minut. U ní mě opruzoval asi půl hodiny.Chápu ho, cápka. Myslel si, že ze mě asi vypadne pětikilo. Někteří lidi to prostě budou zkoušet. Nejsem za zelena utrženej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]